Jučer se održao sa startom i ciljem u Sošicama moj i ukupno 1. Žumberački treking.

Odlučila sam se još proljetos da ću ove godine otići barem na jedan treking i kako je to trebao bit Zagorski, a zbog smrtnog slučaja nije, ipak je to bio jučer Žumberački.

S obzirom da planiram ići na Eko flor maraton, najzahtjevniji maraton u Hrvatskoj ovo mi je bio idealan trening za to. Super ekipica, ja totalno ne orjentirana..neznam kak se karta gleda uopće, ali idem…pa kak bude..

10620772_847045425315150_3249994343169292087_nMogla bi napisat roman o doživljajima na stazi, no svest ću to na minimum i reć da je utrka bila jako lijepa samim time što je odvija po prekrasnom Žumberku… Šuma zaista hrani energijom…

Imali smo 9 KT i nakon prve 4 gdje sam se u jednom trenutku našla na litici i pitala se da li ću sići živa dolje, visila na drvetu…u drugom sam već bila na Geri sretna što vidim Beuka veselog što vidi mene.. hehehe..koja uzajamna sreća.. Eto Beuče, niiiisam odustala ;)

Uglavnom, treking je nešto posebno, drugačije, iako nisam mislila da bi ostvarila neki rezz ipak sam na kraju bila ukupno 2. žena. Stazu sam prošla sa Robertom i hvala mu na tome. Dve glave uvijek pametnije od jedne :)

Mislim da sam stazu prošla za nekih  5.05 sati, a ukupno minimum 34 km…

Što drugo reći nego odlična organizacija( kao uvijek Profesor Žarulja da sve od sebe ;) ), odlična staza, super ekipica i naravno veliko zadovoljstvo capnut 9KT tj. ući u cilj :)

Sigurno je da se vidimo opet :)

2 Replies to “1. Žumberački treking – moj 1. treking :)”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *