12.10.održano je 6. kolo HALS-a koje je ujedno bilo i pojedinačno prvenstvo HALS-a.

LEONA JOHA i Tihana Đukanović bile su jedine predstavnice KA TIm-a na 6. kolu HALS-a. Možda su neki naši atletičari mogli trčati u disciplinama koje nisu bile popunjene trkačicama i trkačima pa osvojiti pokoju medalju za klub  ali mislim da to ne bi bilo fer prema onima koji trče u jakim konkurencijama sa velikim brojem natjecatelja i gdje je medalja koju osvoje  (ako osvoje) sjaja koji zaslužuje. Možda kao menađer kluba ili kao direktor kluba ne razmišljam dobro, ali kao trener i sportaš mislim da je moje razmišljanje ispravno. Svaki atletičar se bori na svoj način i oni svoje discipline odrade najbolje što mogu, ali zar ne bi bilo neprilično da ja kao trener stavim npr. malenog Nou(neka se ne uvredi što sam ga uzela kao primjer) na neku bacačku disciplinu samo zato što tamo ima prijavljenih 2 limača i on bi bio sigurno treći. Mislim da dugoročno to nije u redu jer se neki STVARNO odlični plasmani i rezultati na taj način umanjuju.

Kad trče veterani onda je to nebitno jer tada u nekim kategorijama ima doista 1,2 ili 3 prijavljenih ali tada trebamo biti sretni da netko uopće i trči u toj kategoriji- primjera radi  kategorija Ž preko 55 imamo jako malo žena (nažalost) koje trče (u Hrvatskoj) pojedine discipline. Međutim  veterani su – izgrađene ličnosti i oni svojim treniranjem i natjecanjem samo produžuju svoju atletsku karijeru!

Da, a sada ono najbitnije:

LEONA JOHA OSVOJILA JE SREBRNU MEDALJU NA 100m sa rezultatom 12,93.

Tihana Đukanović na 100m-13,89- O.R. (9 mjesto).

Ovim natjecanjem sezona natjecanja je završila! Ovaj tjedan se odmaramo (osim malenihkoji dolaze sutra u 19,30 u KŠ-dvoranu), a onda krećemo s pripremama.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *