Partneri i pokrovitelji: Grad Karlovac, Županija karlovačka i Turistička zajednica Grada Karlovca


Start dječje utrke: 15:00

Adventska utrka Karlovac

Adventska utrka cestovna je atletska utrka ukupne duljine 3.000m.

Utrka se sastoji od 2 kruga od 1.500m.

Start utrke je u subotu u 17:00h 14. prosinca 2019. godine u Karlovcu, ispred kina Edison.

Adventska utrka održava se prvi puta i dio je Adventa u Karlovcu.

Nakon utrke sve sudionike pozivamo da ostanu na bogatom glazbenom programa “Adventa u Karlovcu – čarolije susreta”, a koji nudi i raznoliku gastronomsku ponudu za sve posjetitelje. Advent u Karlovcu pozicionirao se kao programski jedan od najraznovrsnijih u Hrvatskoj, a svojom gastronomskom ponudom neupitno je najbogatija manifestacija u Karlovačkoj županiji. Neposredno pored nalazi se i veliko Gradsko klizalište Mladost koja pruža dodatnu zanimaciju za posjetitelje.

Na utrci nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja cestovnih atletskih utrka. 

Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 10 godina. Mlađi od 10 godina smiju nastupiti isključivo uz pratnju roditelja ili trenera.

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora. 

Okrjepa je osigurana u ciljnom prostoru.

Mjerenje vremena je elektronsko uz korištenje čipova te će svi rezultati biti objavljeni neposredno po završetku utrke na službenoj stranici organizatora.

Svi natjecatelji imat će neto (čip start) i bruto vrijeme (vrijeme od starterovog davanja znaka za početak utrke do ulaska natjecatelja u cilj).

Kao službeni poredak uzima se bruto vrijeme natjecatelja sukladno pravilima IAAF (Svjetske atletske federacije).

Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. Natjecatelji moraju tijekom utrke uz startni broj imati i pripadajući čip bez kojeg njihov plasman neće biti zabilježen. Nepoštivanje pravila za sobom povlači diskvalifikaciju natjecatelja.

Vremenski limit iznosi 30 minuta (10:00/km). 

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana po objavi neslužbenih rezultata. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni.

Promet je zatvoren i ispred prve skupine natjecatelja osigurana je policijska pratnja (motocikl).

Ukoliko drugačije nije navedeno, primjenjuju se pravila Hrvatskog atletskog saveza usklađena s pravilima IAAF.

Medalje i pehari te praktične nagrade sponzora za prvo troje u apsolutnoj kategoriji.

Proglašenje pobjednika sastavni je dio utrke i svi nagrađeni dužni su nazočiti proglašenju. Naknadno podizanje nagrada neće biti moguće.

Prijave na utrku

Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su isključivo putem Interneta zaključno s 13.12.2019. u 20:00 ili do popunjena slobodnih mjesta. Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije. 

Broj trkača je ograničen na 300

Cijena kotizacija: 70,00kn


Startni paket uključuje:

  • Startni broj i čip (brojevi se ne vraćaju)
  • Crvenu božićnu kapicu
    Okrjepu nakon utrke
  • Bon za kuhano vino
  • Majicu s logom utrke
    Paketi mogu sadržavati dodatne poklone i promotivne materijale sponzora.


Dječje utrke

Start: 15:00

Dječje utrke održavaju se na šetalištu Franje Tuđmana, start je na istom mjestu kao i start Adventske utrke. Dječje utrke su otvorene za sudjelovanje za svu djecu vrtićke dobi i učenike od 1. do 4. osnovnih škola.

Za dječje utrke ne plaća se kotizacija. Sva djeca će prije starta dobiti listić koji je potrebno ispuniti s podacima. Djeca trče s listićem i predaju ga na ulasku u cilj (lijevak). Poredak se utvrđuje prolaskom ciljne linije i u lijevku preticanja nisu dozvoljena. 

Kompletna satnica i trase bit će objavljeni na stranici organizatora najkasnije tjedan dana prije početka utrka.

Hvala svima koji su se prijavili za KA TIM!

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *