Na jučer navečer održanom 3. kolu Proljetne Koranske lige, u organizaciji Atletskog kluba KA TIM, (ponovno) je sudjelovao rekordni broj trkačica i trkača; dodijeljen je čak 131 startni broj!

U utrkama predškolki i predškolaca na 100 metara sudjelovalo je 25 malih natjecateljica (14) i natjecatelja (11). U utrkama učenica i učenika 1. i 2. razreda na 300 metara (jedan krug stadionom) nadmetalo ih se 11 (7 dječaka i 4 djevojčice), a u utrkama učenica i učenika 3. i 4. razreda na istoj dionici sedmero trkačica (3) i trkača (4).

Ciljem utrke na 2,5 kilometara prošla je 51 natjecateljica i natjecatelj (21 trkač i 30 trkačica), a na 5 kilometara njih 37 (24 trkača i 13 trkačica).

Cjelokupne NESLUŽBENE plasmane i rezultate 3. kola možete vidjeti ovdje: DJEČJE UTRKE i UTRKE NA 2,5 i 5 km.

Uvjeti za trčanje jučer su bili dosta teški zbog velike sparine i visoke temperature. Stoga još jednom podsjećamo sve trkačice i trkače, jednako male i velike, na potrebu pijenja dovoljne količine vode prije i nakon utrka (neki trče s napunjenom bočicom za pojasom, što je poželjno).

Također još jednom podsjećamo trkačice i trkače da startne brojeve tijekom utrke imaju na prednjoj strani majica kako bi sucima olakšali posao. Isticanje startnog broja na grudima je uostalom pravilo svih sličnih utrka i valja ga se držati i na Koranskoj lizi.

Organizatori Koranske lige pozivaju sve koji uoče greške i propuste u tablici s plasmanima i rezultatima da ih dojave na e-mail ak.ka.tim@gmail.com i josipa-curkovic@net.hr.

Naredno, 4. kolo Proljetne Koranske lige održat će se u četvrtak, 23. lipnja; prijave su od 18:30 sati, dječje utrke počinju u 19 sati, a start utrka na 2,5 i na 5 kilometara je u 19:30 sati. Prijave, start i cilj svih utrka su, kao i do sada, na starom atletskom stadionu uz Foginovo kupalište.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *