Kvalifikacije kupa Hrvatske su “odrađene” onako kako smo i mislili da bi se mogle “odraditi”. Prema objavljenim rezultatima ostalih gradova možemo konstatirati (neslužbeno) da su se Tihana Đukanović i Leona Joha plasirale u finale kupa Hrvatske.

Tihana Đukanović otčala je 300m za 44,30; dok je Leona JOha 100m otrčala za 13,82. Tihana je osvojila drugo mjesto – apsolutno, dok je Leona za “prsa” pobjedila.

Moram napomenuti da je na zagrijavanju za 100m kiša dosta padala, i onda je prije samog starta prestala i “zapeklo” je sunce- tako da su uvjeti za utrku na 100m bili malo lošiji nego u tijeku kasnijeg natjecanja. Na samom startu 100m i pištolj je zatajio tako da su natjecateljice morale dosta dugo čekati start (oko 10-13minuta).

Barbara Šabanagić je trčala 300m i trčala je dosta dobro od samog početka do kraja. Borila se koliko je mogla.

Dora Kralj je trčala dobro – u granicama jučerašnjeg stanja – velika trema njena  i Barbare prije starta bila je vidljiva (obje su bile blijede ko kreč).

Tihana Đukanović otrčala je dobro, ali prije natjecanja je bila totalno neraspoložena za utrku što je prenjela i na ostale natjecateljice tako da su bile sve malo u “bedu”. Nije im bio dan.

Što reči – dobro su pripremljene fizički ALI na samopouzdanju trebaju poraditi.

Čestitke mladim atletičarkama KA TIM-a!

Danas je Koranska liga – vidimo se već od 17,30 kada počinju prijave – NA FOGINOVOM!

Trenerica

 

 

One Reply to “Čakovec”

  1. O natjecanju u čakovcu lijep je članak napisao Goran Majetić na stranicama UDRUGA KAMELEON!
    Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *