Jučer je bilo svečano (doslovno) na proglašenju pobjednika Koranske lige. DM nam je donirao bogate nagrade i razveselio trkačice i trkače!

Zahvaljujem se na pomoći svim roditeljima djece KA TIM-a: Đurđici Kričković – Muža, obitelji Joha, obitelji Raguž, obitelji Perinac, obitelji Majetić, obitelji Đukanović – Čurilović, Denisi Veić, obitelji Lukač, Božić Aleksandru, i svima ostalima ……!

Zahvaljujem se svim  trkačicama i trkačima na odličnim rezultatima!

Jučer je bilo odlično! Nadam se da su svi zadovoljni, a oni koji nisu došli, a osvojili su medalj e-  medalje ih čekaju  ( čuvanje medalja se naplaćuje)!

Trenerica

 

2 Replies to “DM i Koranska”

 1. Poštovani,

  ako bi mi netko mogao odgovoriti na pitanje koja je ovo po redu odrađena KORANSKA LIGA?
  Možda netko i tu statistiku zna!
  Tako bi dogodine mogli staviti naziv npr. 3.KORANSKA PROLJETNA LIGA 2018.!
  Vidim da i dosta drugih utrka ima brojčani prefiks uz naziv natjecanja pa bi i time, možda, podigli malo nivo natjecanja na razinu više!
  Svako dobro svim trkačima ma gdje bili!

  1. Obnovljena Koranska liga krenula je 2014. Te i naredne godine održana je po jedna Liga (u dva dijela, proljetni i jesenski). A prošle i ove godine su održane po 2 Lige, zasebno Proljetna i Jesenska.
   Dakle, ako gledamo godine održava se zadnje 4 godine (2014-1017.), a ako brojimo zasebne Lige onda ih je ukupno u te četiri godine bilo 6. Ona prva Koranska liga održana je u proljeće 2007. kao jedinstvena liga. Lijepi pozdrav!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *