Kad se nešto radi nažalost dogode se i greške, pa se tako i ovaj put  pojavila greška kod tiska kalendara. Jedna stranicu kalendara nije onakva kakvu sam predvidjela, ali kad se priprema prenosila sa USB sticka jedna stranica nije se mogla otvoriti i nažalost na kalendaru nema slika neke djece. Žao mi je, ali pošto se radi o mladim atletičarima – njihove slike krasit će još puno kalendara, a nadam se i naslovnica.

Kod izrade panoa NISAM imala veliki izbor slika pa sam stavila one slike koje sam imala, a tijekom ove godine naše atletičarke Ena , Iva i ostale koje i inače rade ODLIČNE fotografije mogu napraviti još jedan pano.

Kolači su bili super! Nadam se da Vas nisam previše zadušila sa izvještajem, ali to je formalnost koja se mora odraditii.

Vesna je sve dobro pročitala i spasila me te obaveze!

Izdvojit ću nešto što je bitno:

HALS ima 5 ekipnih kola i SAMO 1 pojedinačno i to u 10 mjesecu.

Imamo Kvaligfikacije Kupa Hrvatske i Kup Hrvatske, te pojedinačno PH na stazi, i Kvarnersku ligu na koju ćemo ići prema dogovoru.

HUCIPT, HAS, HALS -članarine ćemo platiti.

Hvala svima koji su došli a oni koji nisu mogli doći neka dođu u kancelariju po svoj kalendar: Biba, Nada, Pleš, Tomić….

Sutra idemo u Rijeku. Želje su jedno, a možda nam se i ostvare- možda

trenerica

 

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *