Dora Kralj pobjedila je jučer u utrci za učenice 5 i 6 razreda osnovnih škola. Dora je stazu od “ne znam koliko metara” pretrčala i otrčala vodeći gotovo od samog početka.
Gabrijela Šalković, Mirjana Kolar, Vesna Brajak, Davor Mataković, Aleksandar Božić, Stjepan Cerovac,Zlatko Đurin, Milan Beuk i još neki KA TIM-ovci -zvanične rezultate nisam sačekala -odlično su otrčali utrku! Lijepo je bilo vidjeti KA TIM-ovce kako podržavaju utrku u Karlovcu i kako trče u svom gradu!
Nije bilo lijepo što se na toj istoj utrci nije spomenulo niti jednom riječju da su naši trkači u stvari natjecateljice i natjecatelji iz KARLOVCA i predstavnici i AK KA TIM-a.
Svaka čast LISI i ostalim VRHUNSKIM atletičarima ali naša Gabi, Mirjana, Davor, Stjepan i … zaslužuju ostvarenim rezultatima na dosadašnjim utrkama, a i jučerašnjoj da ih se tijekom utrke bodri- pa oni su iz Karlovca!
Lijepo je što su se organizatori sjetili Jelice Pavličić, Ivice Ivičaka, i još nekih ali nije lijepo što se samo u takvim prigodama sjete npr. Jelice Pavličić Štefančić. Pa gdje im je ona bila jučer, prekjučer i ostalih dana-u stvari gdje je Jelica? Jelica Pavličić Štefančić 2004 godine postala je počasnim članom ATLETSKOG KLUBA KA TIM iz KARLOVCA!
Glupo mi je bilo jučer trčati za Katicom za svaki propust, ali zar nije propust uz ine koje su spomenuli da se ne spomene i moje ime. Pa ja sam bila prvakinja MEDITERANA, viceprvakinja MEDITERANA, viceprvakinja BALKANA. Držala sam JUNIORSKI REKORD JUGOSLAVIJE na 400m……. nekada ; a sada imam brojne trofeje sa cestovnih (ekipno prvo mjesto u krosu na PRVENSTVU HRVATSKE, rekord HRVATSKI – veteranski na 400m i 800m u svojoj starosnoj kategoriji…; prva sam u Hrvatskoj diplomirala kao SPORTSKI TRENER SPECIJALIST ZA ATLETIKU, i ono čime se najviše ponosim su moji mladi atletičari koji usprkos tome što nemamo svlačionu, što nemamo pristup atletskom stadionu na Foginovom, što nemamo materijalna sredstva već SVE troškove pokrivaju roditelji uspjevaju ostvariti odlične rezultate.
Da nije se uopće spomenula naša tradicionalna međunarodna utrka (6 godina za redom)na kojoj je trčao i DRAGO PARIPOVIĆ! A valjda znamo tko je on?! Da trčali su i još neki Slovenci, neki iz BIH, Mađarske, neki Milan Eror, neka Mirjana Kolar …….nekih 200 natjecatelja i 40-tero djece!
Teške boje……….

One Reply to “Dora Kralj -još jedna pobjeda”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *