Imam ispravak ekipnih rezultata sa današnje utrke.
Kod žena jedina je ekipa AK ŽUMBERKA.

Ispravljen je poredak muških ekipa –


1. AK ŽUMBERAK    zbroj vremena 6628 sec

2.AK OROSLAVLJE     7751 sec

3. AM MAKSIMIR     7799  sec

 

Ajd ja zbrajam sekunde u programu, vi to možete pretvoriti u minute, neki put je lakše pogoditi što je pjesnik htio reći prije 100 god, nego programer prije 10 godina u programu, (sjetio sam se nadnadno da su nekad muške ekipe brojale 4 člana, aženske ekipe 3, pa mi je program tako radio- pa sam sad ispravio to…)
P.S.
Najbolje su ekipne pobjede – kako smo nekad EROR,BOŽIĆ,PLEMENČIĆ,STAREŠINIĆ rasturili ekipno na nekoj velikoj trci u Sloveniji, pa je onda KA-TIM imao ekipno ” domjenak”  posle trke u vinskoj kleti-dotukle nas zadnje dvije “putne” litre,a već smo bili gotovi,  pa smo ekipno u bazenu u Tuhelju sablažnjavali okolinu kao najpijanija ekipa, ali mi se toga ne sjećamo, samo površno, pa ako se ne sjećaš nisi kriv. tu su bili Zoki-Petković, Čedo,Fajs, nešto mi nismo htjeli da platimo ja se ne sjećam zašto?, znam da sam zaspao u bazenu pa me neki ljudi prodrmali, kao da se ne utopim, a ja kao pravi triatlonac bacim par sprinteva u bazenu kroz one bakice. Kao pa nije meni ništa.. ha
Pa smo jednom ekipno došli u Topusko na bazen i tražili da još duže radi samo za nas, tada sam ja vozio kombi pa sam bio trijezan pa se sjećam, ali ovi ne. itd. To su prave ekipne pobjede KA-TIMA.  Kojih se sjećaš.
Ali iskreno, baš mi nikad ekipni poredak nije nešto, posebno ako si izabrao atletiku za sport.  Nije to nogomet.
Aco

One Reply to “Ekipni rezultati-ispravak…”

 1. Žumberak je imao dvije muške ekipe,jedna je osvojila 1.mjesto
  druga ekipa Žumberka trebala je biti na trećem mjestu,možete još jednom provjeriti,mislim da nije uredu jer svake godine ima nekakav propust kod rezultata.
  Pravilno bi bilo:
  1. AK Žumberak
  2. AK Oroslavlje
  3. AK Žumberak
  4. AK Maksimir

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *