Jučer je u Zagrebu održano natjecanje” Erste Plava liga” – natjecanje za djecu od 3-7 razreda.

Erste Plava liga je natjecanje koje je jako dobro zamišljeno ali već godinama ima iste propuste koji se jednostavno ne mjenjaju. Ove godine napokon je usvojen prijedlog da se 300m trči po pravilima HAS-a – dakle svako u svojoj stazi-što sam predlagala prije 4-5 godina.

Ono što je najvažnije je da su naše djevojčice i djevojke bile sretne i da je njima bilo odlično.

Najbolja od naših KA TIMovki bila je Lara Čadonić koja je odlično otrčala 60m i sa novim rekordom ofd 8:71 (službeni rezultati još nisu objavljeni) osvojila 2 mjesto. LARA ČADONIĆ POBJEDILA JE U SKOKU U DALJ SA PRESKOČENIH 4:56m.

Vita Andrić osvojila je treće mjesto u skoku u dalj. Srebrna medalja joj je “pobjegla” za 1 cm.

Elenor Trupković Zeba trčala je 600m – krenula je dobro- malo su je gurali i izgurali u sredinu tako da je morala nakon prvih 100m uložiti veliki trud da dođe među prve tri djevojke. Trčala je brzo, hrabro i borbeno i uspjela se izboriti i osvojiti drugo mjesto.

Mia Sabolić osvojila je drugo mjesto na 300m. Mia je kao i Ela trčala odlično. Hrabro je krenula, trčala brzo i još malo i pojačala 10m prije cilja što je u konačnici bilo jako važno jer su bile dvije skupine trkačica pa je bilo bitno dobro vrijeme istrčati jer poredak u njenoj skupini nije značio i medalju.

Lucija Marinković skakala je u dalj i trčala 300m. Ona je odlično skakala u dalj i trčala 300m međutim 2cm su bila presudna za osvajanje medalje a isto tako malo joj je nedostajalo za medalju na 300m. Lucija je bila treća u svojoj skupini trkačica na 300m ali je djevojčica koja je bila 1 u drugoj skupini imala bolje vrijeme.

Olja Kirinčić, Zoe Dragičević i Tana Vuletić trčale su dobro, skakale u dalj odlično, ali ove godine nisu dotrčale i doskakale do medalje. Za njih još ima vremena jer im je ovo prvi nastup na Erste Plavoj lizi.

Lucija Marinković također je prvi puta nastupila i pred njom je još puno godina za natjecanje na Erste Plavoj lizi.

Lea Vuletić nažalost nije mogla nastupiti i jako nam je nedostajala kao i Ivan Raguž. Lei želimo da se brzo oporavi!

Zadovoljna trenerica

2 Replies to “Erste plava liga – LARA ČADONIĆ, Vita Andrić, Mia Sabolić, Elenor Trupković Zeba – na postolju”

  1. Čestitke curama koje su osvojile medalje a i svim ostalim koji su sudjelovali
    Ovo su stvarno krasni rezultati bravo a bravo i trenerici na ustrajnosti jer to je i njena zasluga .
    Ja kao KA timova jako sam ponosna i vesela da nakon toliko truda i treninga dođu i zaslužene nagrade ,,, bravo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *