Humanitarnu utrku  organizirali smo  skromno bez  neke velike reklame (jer za to nemamo sredstva), ali ipak svi su imali mogućnost u sredstvima javnog informiranja pročitati sve vezano za održavanje utrke. Plakate smo postavili na mjesta gdje se okupljaju rekreativci, atletičari, šetači, roleri,…

Utrku smo otrčali, novce sakupili i uplatili na žiro račun Hrvatskog Crvenog križa.

Gabrijela Šalković i Aleksandar Božić bili su najbolji  i za pobjedu su dobili skromnu nagradu.

Treba svakako spomenuti i one koji su jako dobro otrčali ovu stazu: Dragoljub Tomić, Zlatko Đurin,  Vesna Brajak, Marko Čižić, Noa Majetić, Kala Majetić, Tin Majetić, članice udruge Volim život, Klub spasioca, i ………..

Mnogi su predložili da ponovno organiziramo Koransku ligu.

Cijeli šesti mjesec vikendima imamo natjecanja, možda jedino četvrtkom?

Što kažete? Ako skupim 20 glasova ZA-organizirat ćemo!

Trenerica

 

 

2 Replies to “Gabrijela Šalković i Aleksandar Božić najbolji na humanitarnoj utrci”

  1. Za Koransku ligu! Nadam se da će se pridružiti svi trkačice i trkači iz Karlovca (a i šire) bez obzira na pripadnost pojedinim klubovima, ali i oni koji trče kao individualci i rekreativci. Kotizacija neka bude simbolična, tolika da pokrije osnovne troškove organizacije i nagrada za najbolje i najredovitije na kraju lige. Niti jedno kolo neće moći svi sudjelovati, ali neki dan i termin se sigurno može usuglasiti. Možda da to bude Ljetna Koranska liga – tijekom ljetnih mjeseci, u ranijim prijepodnevnim ili kasnijim večernjim satima kada se može trčati. Kola ne treba biti puno, možda 4-6 (recimo svaki drugi tjedan). Ovo nisu prijedlozi, više razmišljanja. Znam da vas ima puno koji trčite slične lige i imate daleko više iskustva i u njihovoj organizaciji, te ne sumnjam u uspjeh takvog jednog projektića koji Karlovac zaslužuje.

  2. Ja sam za,mislim da bi bilo idealno cetvrtkom popodne, tj predvece. Oko 6h pol 7h… onda bi mogla krenut i u 6. Mj. Polovicom.. razmisljam na glas ;-)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *