Do isteka utorka, 7. lipnja, za sudjelovanje na 4. Karlovačkom ceneru, u organizaciji Atletskog kluba CRORUN i u suorganizaciji Atletskog kluba KA TIM, prijavilo se gotovo 1200 trkača i trkačica. Riječ je rekordnom broju prijava u četiri godine održavanja ovog atletskog događanja, koje je izraslo i u svojevrsnu turističku priredbu grada Karlovca.

Za elitnu utrku i utrku građana, koje su na rasporedu od 19:15 odnosno 20 sati, u petak 10. lipnja, prijavilo se 1042 natjecatelja i natjecateljica iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kenije i još sedam zemalja. Prijavu je izvršilo i 30 poslovnih i obiteljskih / mješovitih štafeta, čijih četvero predstavnika/ca će trčati svaki po krug u dužini od 2,5 kilometara.

Organizatori Karlovačkog cenera pozivaju sudionike/ce da startne brojeve i pakete podignu već u četvrtak, 9. lipnja, kako bi izbjegli gužvu u petak uoči utrke. U četvrtak će se startni brojevi i paketi moći podići u Karlovcu od 16 do 20:30 sati na prostoru starta/cilja utrke – križanje ulica S. Radića i I.G. Kovačića, te u Zagrebu u trgovini Intersport Zagreb 1, Radnička 49 (Vukovarska) od 11 do 19 sati. U petak će se isti moći podići na startu utrke od 15 do 19 sati.

Startne liste elitne utrke i utrke građana bit će objavljene tijekom srijede, 8. lipnja, na stranici http://www.crorun.pro/hr/vijesti/.

Karlovac-kartaVažno je naglasiti da su start/cilj, kao i pružanje i dužina staze, nepromijenjeni u odnosu na prethodne godine. Trči se 4 kruga po stazi istaknutoj na priloženoj fotografiji (kod štafeta svaka izmjena trči jedan krug, a izmjene su u startu/cilju).

One Reply to “Gotovo 1200 prijava za 4. Karlovački cener!”

  1. Gorane jako si dobro najavio Cener. KA TIM ima najbolji TIM i zato smo sve bolji i bolji!
    Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *