Danas je održano Prvenstvo HALS-a u krosu. Novost je da to nije bilo i ekipno prvenstvo HALS-a u krosu po kategorijama već samo ukupno – žene i muškarci.

Od naših najbolje plasiran je bio Leon Pleša – 5 mjesto.

Katja Joha pala je zajedno sa još 3-4 djevojčice na samom startu, ali ustala se pitala djevojčicu koja je bila do nje : Jesi dobro? i nakon što je djevojčica potvrdno odgovorila – Katja je jurnula za ostalima. Na prvom zavoju opet je jedna djevojčica opala- Katja ju je preskočila i nastavila trčati. Hrabro je trčala do cilja.

Dora Kralj – trčala je odlično od samog starta. Borbeno i taktički vrlo zrelo.

Marko Čižić – krenuo je možda nijansu preoprezno, ali kad je nakon pretčanih 500m pokušao ubrzati dvojica natjecatelja to su mu onemogućavala.  Svaki pokušaj da ih obiđe urodio je zatvaranjem putanje kretanja njihovim tjelima. Jednostavno mu nisu dali da ih pređe. Čak su ga i laktom zakačili “ako bi trebalo”.

Jakov Perinac– mladi trkač – trčao je koliko je mogao. Moramo znati da je nedavno imao “lakšu” operaciju i da nije mogao trenirati pa je svaki rezultat koji je danas ostvario VELIK!

Lana Perinac– trčala je sa Katjom u skupini- dobro je krenula i trčala koliko je mogla.

Kala i Noa Majetić – trčali su koliko su mogli iako im danas nije baš bio dan. Nekako su bili “umorni”.

Veselili smo se kada smo pogledali rezultate jer smo mislili da će limači osvojiti pehar za treće mjesto- ekipno, i onda razočaranje- nema pehara po kategorijama kao prijašnjih godina. Hladan tuš!

Rezultate neću pisati – vidjet ćete ih na stranici “Udruga Kameleon”.

Trenerica

 

2 Replies to “HALS – Katja Joha, Leon Pleša, Dora Kralj, Marko Čižić……”

  1. Hvala Ana. Da, čekam objavu (službenih) rezultata, a ove godine HAS objavljuje kasnije (sporije) nego li nas je naviknuo prethodnih godina, pa… I hvala tati Damiru na fotografijama.

  2. bilo je lijepo,
    nekima više, nekima manje,
    sve u svemu jedan lijepi sunčani proljetni dan!
    idemo dalje u nove pobjede!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *