Iza Atletskog kluba KA TIM kao organizatora te Karlovčanki i Karlovčana kao sudinica i sudionika je i 4. kolo Proljetne Koranske lige, održano jučer navečer sa startom i ciljem svih utrka na starom atletskom stadionu uz Foginovo kupalište.

Niti 31 Celzijusov stupanj i visoka vlažnost zraka nisu spriječili 80-ak malih i velikih trkačica i trkača, s ukupno točno 90 startnih mjesta, da istrče svoje dionice, od predškolskih 60 metara i nižeosnovnoškolskih 300 metara do 2,5 i 5 kilometara za odrasle i ostale iskusnije ljubitelja trčanja te polaznice i polaznike 1. KA TIM-ove Škole trčanja.

U dječjim utrkama jučer je nastupilo 36 djevojčica i dječaka, od toga 11 predškolki, 7 predškolaca, 4 učenice 1. i 2. razreda, 9 njihovih vršnjaka, samo jedna učenica 3. i 4. razreda i četvero njezinih vršnjaka.

U utrci na 2,5 kilometara nadmetalo se 30 “Koranaša”, od toga 20 trkačica i 10 trkača. U utrci na 5 kilometara natjecalo se 24-ero Karlovčanki i Karlovčana, od toga 6 trkačica i 16 trkača.

Cjelokupne neslužbene plasmane i rezultate 4. kola Proljetne Koranske lige, kao i neslužbene plasmane nakon sva četiri održana kola, možete vidjeti OVDJE.

Fotogaleriju AK KA TIM-a s 4. kola pogledajte OVDJE.

Organizatori Koranske lige pozivaju sve koji uoče greške i propuste u tablici s plasmanima i rezultatima da ih dojave na e-mail ak.ka.tim@gmail.com i josipa-curkovic@net.hr.

Posljednje, 5. kolo Proljetne Koranske lige održat će se u četvrtak, 30. lipnja; prijave su od 18:30 sati, dječje utrke počinju u 19 sati, a start utrka na 2,5 i na 5 kilometara je u 19:30 sati. Prijave, start i cilj svih utrka su, kao i do sada, na starom atletskom stadionu uz Foginovo kupalište.

Ne sumnjamo da će završno kolo ponovno okupiti velikih broj trkačica i trkača jer premda se u većini kategorija naziru ponajbolji, posljednje kolo bar u nekim kategorijama može donijeti i pomake ali i zamjene u ukupnom poretku.

Podsjećamo da će po okončanju 5. kola uz start / cilj utrka na starom atletskom stadionu uslijediti i svečano proglašenje najbržih trkačica i trkača u svim kategorijama, uz prigodnu zakusku. Vidimo se svi na završnoj trkačkoj fešti!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *