Jučer smo održali radni sastanak KA TIM-a na kojem su bili prisutni: Gabrijela Šalković, Vesna Brajak, Zdravko Veić, Aleksandar Božić, Mirko Dragojević, Goran Majetić i ja.

  1. razgovor o školi trčanja- Gabi se javila kao prva sa prijedlogom za osnivanje škole trčanja koji smo osmislile još prije godinu dana , ali zbog nemogućnosti kvalitetnog rada nismo mogle realizirati taj program. Sada mislimo da je došlo vrijeme da se taj program realizira. Prijedlog je usvojen i sada treba krenuti u razradu programa. Svi su se složili da trebamo imati 2-3 trenera za kvalitetnu realizaciju tog programa i zato ćemo na slijedeći sastanak pozvati još jednog kandidata koji bi htio i mogao pomoći u realizaciju “škole trčanja”. Gabi treba “srediti” dokumentaciju, Goran će biti zadužen za medije…… da, nastojat ćemo i naše roditelje uključiti u školu trčanja u terminima dok njihova djeca treniraju, da ne moraju dodatno dolaziti u Karlovac radi svojih treninga (gosp. Perinac …..).
  2. Članarina – isključivo preko žiro računa – na moj prijedlog kako bi imali točan uvid u plaćanje članarine i …..
  3. Godišnja skupština – izvanredna i redovna- krajem prvog mjeseca – dodjela zahvalnica donatorima i volonterima za podršku u prvih 15 godina rada kluba!
  4. Razno – razgovori i dogovori o natjecanjima HALS-a…., nominacijama za mlade nade…..

Eto to je ukratko izvještaj sa održanog sastanka.

Danas je trening u 19,30 u KŠ-dvorani -balkon!

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *