Jesen

Od 26.09. do 26.10. nastavlja se KA TIM-ova škola trčanja.

Termini održavanja treninga sa novim i “starim” polaznicama i polaznicima škole trčanja su:

 • ponedjeljkom i srijedom od 19,30 – 20,30
 • subotom – 15.10. i 22.10. u 9 sati.

Članarina 96kn ( 8kn/sat)!

Ana Guštin Dragojević

dipl. sportski trener specijalist- atletika

Obavijesti za članove, Trening

11 komentara na Jesen

 • RRunner

  Da li ćemo mi stari polaznici koji idemo na nastavak škole diplome za završetak škole dobiti na utrci Crtom bojišnice, kada dobivaju i oni koji neće školu nastaviti, ili na kraju tog nastavka škole?

  I članarina od 96 kn se odnosi samo na nove polaznike škole ? Mi stari koji smo platili za rujan, trebali bi onda platiti još 88 kn ( 8 kn/sat ), kako ste i napisali.

  Pozdrav!

  Odgovori
 • klc

  Da, i meni se čini da bi tom računicom članarina za stare koji nastavljaju trebala biti 88kn! 🙂

  Za diplomu prvi puta čujem 🙂

  Odgovori
 • Ana

  Diplome? Prvi put i ja čujem!
  Članarina za sve polaznice i polaznike za period od 26.09. do 26.10. je 96 kn.Oni koji su platili za 9 mjesec mogu platiti 88kn- za nastavak škole- nema problema.

  Odgovori
  • RRunner

   Na polovici škole smo svi dobili medalje, a na kraju svake škole se dobivaju diplome tako da ne vidim razlog da to prvi puta čujete. Prvi puta smo čuli i vidjeli da se dobivaju medalje za polovicu škole, ali, ajd, bila je to lijepa gesta.

   Što se tiče članarine za nastavak škole, moja isprika, krivo sam pobrojao termine te bi pravilno bilo da oni koji su platili za rujan, plate još 80 kn, a ne 88 kao što sam napisao, pošto je u listopadu još 10 termina.

   Odgovori
 • tko trči zlo ne misli

  A i biti će zanimljivo 3.10. u 19:30h u istom terminu ima trening “stara” i “nova” škola. Menadžeri u sezoni transfera su žešći nego u nogometu…

  Odgovori
  • Gabi

   izvini, ali ne vidim konkurenciju u samoj sebi pošto projekt škole trčanja je moj idejni projekt započet preko Ka-tim-a, tako da 3.10. u tom segmentu neće biti ništa zanimljivo, ali sigurno će biti super..druženje..testiranja… treningić… prvi sat škole nordijskog hodanja koje je btw odlično i preporučam svakome tko nije za trčanje i ne može trčat iz bilo kojeg razloga. 🙂

   Odgovori
 • tko trči zlo ne misli

  To si ti zaštitila intelektualno vlasništvo (projekt) pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo? Kad samo ti polažeš pravo na “patent”.

  Odgovori
 • gabi

  Hahaha…a po čemu si to zaključio? Po tome da ne vidim konkurenciju u samoj sebi(da ne ponavljam)? kad bi gledali od početka Dragan Janković je začetnik škole trčanja u Hrvatskoj. I super se sjetio.. skidam mu kapu i potrudit cu se skupa sa ekipom skolu održati i nastaviti uspješno. Svatko tko želi to isto 100% podržavam. Podbadanja i malodušnost me ne zanima u nijednom segmentu života i posla, a ovdje najmanje. No, ako želiš vidjet kako će biti 3.10. u pol 8 navečer, dođi i zadovolji svoj ego..ako ćeš imati s čime…

  Odgovori
 • tko trči zlo ne misli

  It’s all ’bout the MONEY
  It’s all ’bout the dumb dum,
  And I don’t think It’s funny
  To see us fade away
  It’s all ’bout the MONEY
  It’s all ’bout the dumb dum,
  And I think we got it all wrong anyway….

  Odgovori
 • Gabejshn

  Podbadanja i malodušnost me ne zanima u nijednom segmentu života i posla, a ovdje najmanje.

  Odgovori
 • tko trči zlo ne misli

  Copy pejstaš samu sebe. Strašno.

  predlažem za službenu pjesmu “projekta”:

  SIMPLY RED: Money’s Too Tight To Mention

  Odgovori

Leave a Reply

Komentar
Ime*
Mail*
Web*