Dragoljub Tomić (foto: Milan Beuk)

 

 

 

Dragoljub Tomić, član Atletskog kluba KA TIM iz Karlovca pobjednik je 15. zimske lige “Vina Kolarić” Japetić u kategoriji M60 na Dugoj stazi (11350 metara). Istrčao je 9 kola Lige, a između 71-og trkača ukupno zauzeo vrlo dobro 9. mjesto.

Član AK KA TIM-a Roman Maglić na istoj Dugoj stazi istrčao je 8 utrka, koliko ih je najmanje bilo potrebno za ukupni plasman. Pobijedio je u kategoriji M35, a u ukupnom poretku je dva mjesta iza Dragoljuba Tomića, jedanaesti.

Član AK KA TIM-a Zlatko Đurin istrčao je 12 utrka i zauzeo je ukupno 17. mjesto na Dugoj stazi, a u kategoriji M60 bio je drugi, iza klupskog kolege Dragoljuba Tomića.

 

 

 

 

 

 

Zlatko Đurin (foto: Milan Beuk)

 

 

 

U ovogodišnjoj Ligi sudjelovalo je, u sve tri “discipline” (hodanje, trčanje, voženje bicikla), još podosta Karlovčana, pa i bivših KA TIM-ovaca. Svima valja čestitati na upornosti i ostvarenim plasmanima, jer Liga je duga i zahtjevna, no nudi užitak trčanja zimi uz šumovite padine Japetića.

Start Duge staze, većinom makadamske, bio je kod Šumskog dvora “Kolarić” u Svetoj Jani, a cilj na terasi planinarskog doma na Japetiću, pri čemu valja savladati visinsku razliku od oko 550 metara.

Zimska brdska liga Japetić završila je protekle nedjelje, kada se trčalo (ili uspinjalo pješice ili brdskim biciklom) posljenje 15. kolo. Prvo kolo održano je 20. studenog prošle godine.

Cjelokupni plasmani i rezultati svih kola ovogodišnje Lige dostupni su OVDJE.

Goran Majetić

Roman Maglić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *