Koranska -teče po planu. Male probleme imamo u tehničkom smislu ali ništa nije nerješivo i nadam se da će ipak sve biti na kraju kako treba. Rezultate zbrajate, i borite se za što bolje mjesto i vrijeme. Lijepo je vidjeti da svaki trkač i trkačica imaju svoje ciljeve – koje više manje ostvare.
Roditelji su od jako velike pomoći što se tiće podrške djeamci, ali i kod suđenja, prijava……-hvala!
Tijekom Koranske lige im upita od strane veteranskih trkača: da li imamo organizirane treninge za veterane?
Imali smo akcije “Bilo ljeto ili zima trčanje je zdravo svima” koje su se održavale četvrtkom ili nedjeljom i obe akcije nisu privukle željeni broj trkačica- zapravo trčenje i trening se sveo na trkačice i trkače KA TIM-a + 2-3 trkača nova.
Problem je kod organiziranih treninga za veterane naći termin koji bi im odgovarao i što su dosta neprilagodljivi.
U svakom slučaju tko god želi više trčati i napredovati može doći na naše treninge mladih atletičara. Roditelji čija djeca treniraju isto tako treniraju dok čekaju djecu pa se možete uključiti sa njima u trening.
Koranska liga za iduću godinu imat će jedniu izmjenu: Na svakom kolu bit će proglašenje najboljih u kategoriji -predškolci i učenici i učenice 1-2 razreda te 3 i 4 razreda. Mislim da će tako liga dobiti na masovnosti i kvaliteti, a i djeci će biti zanimljivije.
Sutra (ponedjeljak) trening imaju kadeti, a u utorak SVI u 16 sati na “Čavleku”!
Danas -odmor!
Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *