U nedjelju- jučer smo bili u Varaždinu na kvalifikacijama kupa Hrvatske za kadetkinje i kadete.

Natjecali su se Maja kasunić (mlađa kadetkinja) i Lovro kasunić – kadet. Maja je trčala 600m i mislim da se nije plasirala u finale Kupa Hrvatske dok se Lovro Kasunić plasirao u finale Kupa Hrvatske. Slijedi nam – maturalac, I treninzi a onda idemo na finale u Rijeku 23.09.

Maja je trčala prva i odmah na početku su je starije i iskusnije natjecateljice zatvorile i tu je dosta izgubila energije dok se uspjela “izvući” i trčati svoj ritam. Na ravnom dijelu staze  cca. 250m od cilja opet su je zatvorile i opet nije mogla trčati u željenom ritmu. Borila se i trčala koliko je mogla i čestitam joj na tome. Ona još ima dvije godine za razvoj i napredak i nadam se da će treningom uspjeti poboljšati i plasman i rezultat.

Lovro je krenuo oštro prvih 100m i stao na početnu poziciju- nije se dao zatvoriti, a iskusni trkači slijedili su ga 300m da bi onda bržim ritmom prešli ga i trčali dalje. U prvih 100m jedan je trkač čak i pao jer se stvorila gužva od 18 trkača. Lovro je trčao dobro i uspio je uči u finale.

Čestitam!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *