Marko Čižić ne može ići zbog maturalca. Nadam se da će se u Biogradu dobro provesti, dobro odmoriti i zabaviti. nažalost naše Ena Đukanović i Iva Mejašić nisu noćas otputovale u Španjolsku jer nije bio onakav prijevoz kakav je trebao biti i kakav su roditelji uplatili pa gimnazijalci nisu niti otišli na maturalno. Šteta – sigurno su se jako tome veselili ALI svakako je dobra odluka roditelja da ne dozvole djeci da iduna put ako za to nisu bili adekvatni – dogovoreni uvjeti.

Jučer je bilo 7. kolo Koranske lige. Gabi će kasnije rezultate objaviti na našoj stranici, a do tada možete vidjeti slike i pročitati rezultate  našeg Gorana Majetića koji realno opisuje događanja u Karlovcu i okolici – (ne samo sportska) na stranici UDRUGA KAMELEON.

Kvalifikacije kupa su nam pred vratima i što reči – ova podulja stanka bez natjecanja pomalo se negativno odrazila na djecu. Vidim da ih muči pojačana trema. Pokušavam im reči dakakav god rezultat ostvare na natjecanju –  da je to SUPER ako su dali sve od sebe- ako su se borili koliko su taj tren mogli! Ne mogu svi biti prvi ALI se svi mogu natjecati i uživati u SVOJIM uspjesima- konačno zato i postoji pojam OSOBNI REKORD. Znači uvijek možeš težiti trčati blizu svog osobnog rekorda!

Nemojte postavljati djeci preveliki teret (rezultat ili plasman) na leđa, oni su samo djeca i nekad trče dobro, nekad bolje nekad lošije, ali pokušajte sami odraditi njihove dionice pa ćete vidjeti da ne možete uvijek trčati onako kako biste htjeli. Niz stvari se mora poklopiti da se do kvalitetnog rezultata dođe.

Mi u srijedu putujemo u Čakovec, nakon toga Leon Pleša i Kala Majetić idu na FINALE Erste plave lige…..

Trening je u ponedjeljak i utorak u 16 sati na “Čavleku”.

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *