Službenih rezultata nemamo, tako da ću kasnije objaviti rezultate. Ono što želim napisati je da su se mladi KA TIM-ovci borili doslovno kao lavovi za svoje mjesto na stazi, bacanju, skokovima. Bacali su puknute (šuplje) vortekse, skakali kad nisu trebali jer je sutkinja pročitala ime a ne i prezime, guranja na 300m, pa do zaboravljanja da je dječak došao treći u isto vrijeme kad i drugi treći dječak- obajica su bili treći ali naš atletičar nije prozvan na postolje, do zaboravljanja da je naš atletičar bio treći u bacanju vortexu. Dosta toga već godinama nije u redu, ali nitko nema volje promjeniti nepravilnosti. Opet je satnica puno kasnila, opet smo trčai sa dalja ili vortexa na stazu za trčanje……

Ono što je bitno je da su SVI odradili svoje discipline u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima. Jakov je bio prebrz za sve na 300m, Ivan se “hrvao” za treće mjesto na 300m, Lara je trčala odlično do drugog mjesta, Elenor je trčala i skakala dobro – nemojmo zaboraviti da je došla nakon što je imala visoku temperaturu i nije mogla trenirati. Vita je bila odlična na 300m – trčala je odlučno. brzo i borila se do zadnjeg metra – do medalje. Ostali svi su isto tako bili dobri  u skoku u dalj, bacanjima, trčanjima – npr, Katja je trčala dobro – koliko je mogla i dotrčala do odličnog petog mjesta. U biti svi su bili odlični.

Najvjerojatnije ćemo imati dva finalista: Jakov Prinac, i Lara Čadonić, ali pričekajmo službene rezultate.

Danas je trening u 19,30h.

Sutra Lovro Kasunić, Maja Luketić i Katja JOha trče na krosu SPORTSKIH NOVOSTI, a u nedjelju idemo na natjecanje HALS_a 2 kolo u Varaždin . Za Varaždin bi trebali krenuti u 6,45. Molim roditelje koji mogu voziti svoje dijete i još nekoga da mi se jave kako bismo napravili raspored po autima. Treba nam barem 4 auta po tri natjecatelja  u svaki auto.

 

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *