Leon Pleša i Lana Perinac nastupili su jučer u Zagrebu u FINALU Erste plave lige.

Leon Pleša nakon kvalifikacijska 2 skoka u dalj uspio se plasirati u “SUPERFINALE”.U prvom superfinalnom skoku skočio je 4,00m i sa tim rezultatom doskočio do 4 mjesta. U zadnjem skoku uspio se skoncentrirati i onako smrznut i pokisao skočiti do odličnih 4,10m i doskočiti na 1 mjesto.

Veselju nije bilo kraja, a bome ni suzama radosnicama. Nakon što je primio medalju i zaslužene poklone organizatora otišli smo se pripremiti za finale na 60m. Prvo je Leon malo odspavao naslonjen na klupu, a onda smo se zagrijavali i “tuširali kišom” na prostoru 20x20m-betona. Nakon toga obukao je sprinterice otišao na stazu. Ja sam nekako (neću napisati kako) došla na tribine i bodrila ga.

Leon je trčao koliko je mogao onako promrzao i u vrlo lošim uvjetima- dotrčao je do drugog mjesta- dobio medalju, nagrade sponzora i ……

Lana je skakala u dalj. Bilo joj je hladno i skočila je koliko je mogla.Sve u svemu mogli su se organizatori malo više potruditi oko natjecanja za djecu. Kabanice su dobili za defile a natjecali su se 2 sata prije.

U subotu Tihana  i Leona  nastupaju u Čakovcu, a nedjelja?

Treninzi su idući tjedan u 19,30 u KŠD-ni na balkonu!

One Reply to “Leon Pleša- zlato i srebro – ERSTE PLAVA LIGA”

  1. Iskrene čestitke Leonu i Lani. Nije bilo lako nastupiti na kiši, hladnoći… ali su dali sve od sebe i časno predstavili KA-TIM!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *