19. MEĐUNARODNI BOŽIĆNI MITING HAJbio je dobro organizirana vrijeme je bilo predivno tako da smo imali idealne uvjete za dobar nastup naših mladih atletičara. Ukupno je bilo prijavljeno preko 600 atletičarki i atletičara iz Slovenije, Bosne i Hecegovine, Srbije i Hrvatske.

Naša LEONA JOHA (mlađa kadetkinja 2000g.) nastupala je u kategoriji

mlađih juniorki (1997) i izvrsnom utrkom na 100m i vremenom 13,30

uspjet će se  uvrstiti čak i na HAS-ove tablice sezone za kadetkinje i mlađe juniorke. Leona je cijelu utrku trčala odlično i borila se do zadnjeg metra.

LOVRO MEJAŠIĆ trčao je i borio se kao lav da bi POBJEDIO na 400m. LOvro je trčao 1.06.06 i tim rezultatom uspio pobjediti. Utrka je bila jako napeta od samog starta do cilja. Lovro je mudro trčao i zadnjih 100m sprintao je i nataj način uspio pobjediti.

Marko Čižić trčao je 400m i osvojio 6 mjesto u vremenu 1.14.18.-što je dobar rezultat.

Marko se borio i trčao koliko je mogao.

Dora Kralj naša kraljica trčala je 600 m u kategoriji mlađih juniorki. One su je na samom startu zatvorile i onda je Dora pokušavala tijekom utrke poboljšati plasman.Na kraju je osvojila sveukupno 9 mjesto što je vrlo dobro.

Rezultati su stavili točku na odličnu sezonu. Usprkos tome što nemamo stazu, što se borimo da dobimo svlačione na korištenje naši mladi atletičari postižu ODLIČNE rezultate!

Ponavljam treninzi su ovaj tjedan u ponedjeljak (danas) u 19,30 i u petak u 19,30. Vidimo se!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *