Još dva natjecanja nas dijele od kraja natjecateljske sezone za naše mlade atletičare. Lovro Mejašić svojim nastupima dokazao je da je nadareni mladi sprinter, i na kratkim dionicama je odličan. Vrlo dobar je i u skoku u dalj kao i u bacanju vortex-a. Domagoj Abrlić na stazi ne može pokazati sve svoje kvalitete jer su njegove dionice-prekratke. Taman se počne zagrijavati(400m) i već je kraj. Da je to dionica od 1500 i veća tu bi se on mogao dokazati.Spašavaju ga krosevi na kojima je uspješan i među prvih troje!
Kod cura imamo nerješenu situaciju. Tihana Đukanović je jako dobra atletičarka ali treba više trenirati -time bi stekla hrabrost da trči discipline koje joj više “leže”. Dobra je na krosevima, dobra je na stazi-svestrana je:brza i izdržljiva-samo da više trenira.
Dora Kralj(ica) jako je dobra-odlična na dužim stazama.U HALS- je ostvarila vrlo dobre rezultate i skupila 15 bodova (uglavnom na 600m. Na pojedinačnom prvenstvu HALS-a bila je 10-ta, na krosu “Volim trčanje”-2, na krosu u Duga Resi-1, na uličnoj utrci u Jastrebarskom -2,na proljetnom krosu u Karlovcu -1,6- na krosu u V. Gorici, ….
Leona Joha na stazi je odlična: 60m, skok u dalj, 200 m. Na HALS_u je skupila 26 boda u tri discipline.Na pojedinačnom prvenstvu HALS-a na 200m bila je 15-ta. Da je bila disciplina 60m vjerojatno bi bila bolje plasirana ali što je tu je.Leona i Dora ne propuštaju treninge i uz Lovru i Ivu najviše treniraju.
Erika Španić dobra je trkačica, dobra skakačica u dalj i zajedno sa Tihanom važna karika u štafetnim utrkama.
Ena, Iva, Maja,Anja i treniraju koliko im to obaveze dopuštaju.
Uz Lovru bit će mi teško odabrati još jednu djevojčicu kao mladu nadu-možda mi pomogne naš višeboj, i PH u krosu.
Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *