Goran Majetić detaljno je opisao jučerašnje FINALE Erste Plave lige pa ja neću ponavljati njegove riječi, ali kao trener želim pohvaliti Maju i Nou.

Maja Luketić i Noa Majetić bili su ODLIČNI! Noa je vidljivo bio umoran i iscrpljen i prije nastupa u  skoku u dalj, ali nekako je izdržao sve nedaće i na kraju  se ipak izborio (doslovno) za medalju. 300m je od početka krenuo koliko je mogao, cijelu utrku je držao taj tempo ali je  za prsa izgubio medalju. Osobno bi mu dala zlatnu medalju za borbenost na natjecanju! Mama, tata i Kala – velika podrška sa tribina.

Maja uz podršku roditelja i sestre sazrijeva u pravu atletičarku. Maja na treninzima radi odlično, odmara se koliko je potrebno, ima uredan “kućni” život i jednog dana možda ostvari i kvalitetnije rezultate. Za to ima još vremena i za to je potrebno jako puno odricanja, rada, ….., ali možda?!

Ove godine oduševili su me Osjećani! Roditelja je bilo jako puno – navijali su, bodrili svoje, pljeskali, tješili one koji su bili malo lošiji….- Osijek raste u atletski grad!

Danas ( srijeda) – trening atletičara u 17,30 – “Čavlek”, 19,30 KA TIM škola trčanja Duga Resa.

Sutra – KORANSKA LIGA!

trenerica

2 Replies to “Maja i Noa”

  1. Čestitke Maji i pogotovo našem unuku Noi na odličnim rezultatima. Baka Antonija i djed Miljenko su ponosni na svog unuka. I ovi rezultati samo potvrđuju da se velikim trudom i zalaganjem uz prirodni talent mogu postizati dobri rezultati.

  2. Uz trud i zalaganje, te prirodni talent uspjehu pridonosi i podrška OBITELJI!
    Konačno i Kluba ne bi bilo bez roditelja koji pomažu u realizaciji utrka koje organizira KA TIm, a isto tako cijele godine roditelji su Ti koji pomažu svojoj djeci ali i Klubu od treninga do natjecanja.

    trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *