U iščekivanju Božićnog mitinga

Miting. Susret. Tako je daleko taj 21.prosinac. Božićni miting”Hajduk 2013″je međunarodno natjecanje koje će se održati u Splitu i to će biti 19. susret mladih atletičara.

Da Vam ukratko kažem. U ovom sportu za kojeg kažu da je kraljica sporta nisam dugo. Prije moje, Vaše, naše kraljice bavio sam se nogometom, ali…iako je timski sport moram priznati da tamo svatko gleda sebe i kako bi “zeznuo” suigrača. U atletici si sportaš sam za sebe, gleda se i boduje tvoj trud za koji je zaslužna trenerica. Zahvaljujući trenerici Ani, pravi smo tim. Znate ono:”Svi za jednog,jedan za sve!”. No, da ne duljim! Vraćam se na iščekivanje Božićnog mitinga. U Split bi putovali 20.prosinca noćnim vlakom. Ludilo! Zamislite, nas deset i trenerica Ana?! U Splitu bi nastupili 21.prosinca, a oslije popodne bi se zabavljali u gradu i ponovno bi se noćnim vlakom vratili u Karlovac. Što se tičenatjecanja podjeljena su po disciplinama koje mogu biti trčanje 60m, 150m, 300m, 400m itd. i po kategoriji muška i ženska koje su razdvojene po grupama. U ovom slučaju moja kategorija je trčanje na 300m. Osim natjecanja u trčanju natječe se u bacanju “Vorexa” i kugle teške 3kg. Naša trenerica je prava lavica. Bori se za sve i kaže da kada ništa ne radiš ne možeš biti nesretan. Tako se bori i za nas, voli nas i sport kojim se bavi. Bez obzira što smo mi mali, mi smo za nju veliki.

I zato,zbog nje, ali i zbog sebe sam u velikom išćekivanju Božićnog mitinga kako bih dokazao najboljoj trenerici da se naš trud isplatio bez obzira što je muče neke druge stvari.

 

U cjelosti sam prepisala školski rad- Marka.

Nikakvi novci ne mogu ispuniti srce srećom kao moji mladi atletičari.

Ne zato što su najbrži već zato što su najbolji TIM!

2 Replies to “Marko piše”

  1. Mislim da stvarno nema tih novaca koji ti srce mogu ispuniti srećom kao kada vidiš da ti se tvoj trud vraća na ovakav način. Bez obzira što se u ovom slučaju radi o mom sinu!

  2. Marko, svaka čast! (A i hvala trenerici na objavi.)Tvoj rad me podsjetio da je još jedan član KA-TIMa nedavno napisao sličnu školsku zadaću. Probat ću je pronaći, i ako dobijem njegovu dozvolu ;-) objaviti je na stranicama kluba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *