Pročitala sam neke članke u novinama, i ne mogu a da se ne čudim nekim “stvarima”.
Već 7. godinu za redom u Karlovcu organiziramo međunarodnu atletsku utrku na 12,4 km, utrku za građane na 5000m i dječje utrke.

Prve godine imali smo 40 trkača , da bi prošle godine imali 220 sudionika utrka. Na prijedlog predsjednika HUCIPT-a ove godine sam utrku na 12,4 km trebala “skratiti” na 10 km kako bi iduće godine mogli imati PRVENSTVO HRVATSKE u cestovnom trčanju i kako bi se staza ZVANIČNO mogla izmjeriti od strane HAS-ove komisije. Međutim čitam u novina (a i prije sam usmeno saznala) da se danas održava utrka na 10 km u Karlovcu, i da će najbolji dobiti čak i novčane nagrade. SUPER!
Da li imaju nagrade  za najbolje i po kategorijama? Da li imaju zajedničku večeru i druženje nakon utrke?
Konačno zašto nismo zajedno ušli u projekt i spojili tradiciju (6.godina) i njihova materijalna sredstva?

5 Replies to “Mislim”

 1. Nakon što sam pročitao ovaj članak ne mogu da se načudim nekim “stvarima” pa krenimo redom.
  Na temelju vaše “tradicije” od 6g. imate pravo na monopol u cestovnom trčanju za Karlovačku županiju (namjerno nisam rekao Karlovac, o tom kasnije kao komentar na noviji post)? Pa kako ste se vi usudili osnovati atletski klub u Karlovcu pored AK Karlovca koji je tada imao tradiciju od par desetljeća?
  Prave i stvarno dobre nagrade su dobili ukupno najbolji atletičari čemu svi trebaju i težiti, druga je stvar što se određeni klubovi na sva zvone hvale srebrnom medaljom na toj i toj utrci bez spomena da je to bila M44-44,33 kategorija u kojoj je ukupno nastupilo 2 trkača. No koliko me sjećanje služi, kada sam prije par godina nastupio na vašoj utrci isto sam dobio samo medalju za mjesto u kategoriji – čak niste imali niti majicu za mene, već ju skinula sa sebe jedna od “organizotorica” – XXL broj, dva X-a i jedan L preveliku. Također ste imali i prigodne nagrade na tomboli – lopata za snijeg, tačke, VREĆA KOMPOSTA….
  Što se tiće novijeg posta:
  Sredili ste Paripovića, no da li je to bio onaj Paripović od prije 10, 20 godina?
  Tko je to trebao navijati za vas, pa valjda na prvom mjestu vaši klupski kolege, obitelj i prijatelji. Na kraju imali su puno više navijača nego što ih bude na vašoj utrci koja se proteže rutom od Gornje do Donje Špičkovine.
  Lijepo da imate specijalistu za atletiku, no postoji još mnogo specijalista za koje toplo preporučam da im se obratite.

  1. “Već 7. godinu za redom u Karlovcu organiziramo međunarodnu atletsku utrku na 12,4 km, utrku za građane na 5000m i dječje utrke.”
   Nije stvar u tome da netko ne može organizirati nekakve utrke i monopola jednog kluba već se radi o ljudskosti i moralu.Ako čemo baš po pravu Ak Karlovac ima debelu tradiciju(oko 80 god.),ali su još deblje potkoženi.AK KA TIM JE OD GRADA KARLOVCA REDOM DOBIO ODBIJANICE ZA UTRKE (čitaj 0kn)dok je ovaj dobio KYnovaca.Na utrke je bio pozvan i gosp.jelić koji se mislim samo jednom odazvao dok se Ak karlovcu odazvao.Na Ceneru su spominjani velikani atletike,a nije spomenuta Ana Guštin koja je sa Jelicom bila perjanica karlovca i Jugoslavije nij ni Renata Guštin spomenuta.
   ps.Jelica pavličić je član Ak Ka tim-a od 2000,godine.

   PRIJEDLOG PERI LOVCU:ORGANIZIRAJTE VI UTRKU PLATITE SUCE,POLICIJU,HITNU,MAJCE.PIĆE,HRANU I DR. pa se onda javite.

   s poštovanjem cjelom Ak Karlovcu

   1. ispravak netočnog podatka
    Jelica Pavličić Sštefančić je član kluba od 2004.godine

 2. Hvala na detaljnom odgovoru u kojem ni nista odgovoreno. Doktorica je bivsa clanica kluba, suci i redari bivsi i trenutni clanovi, majice pokrio sponzor trke (nikakav grad), a policiju smo platili, kako mozes reci da nismo jer u protivnim ne bi bilo trke.
  Ps na tvoj ps, a sto je to Jelica trcala od 2004. pa do danas?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *