IMG_0876Mladi atletičari i atletičarke AK KA TIM i ove godine iskazali su se u uličnim utrkama djece i mladih u okviru Međunarodnog polumaratona JASKA 2016.  Petero ih je završilo na pobjedničkom postolju, a i ostali su mu bili blizu. Svi su dobro istrčali svoje dionice, ovisno o uzrastu – 600 ili 1200 metara.

Marko Čižić u svojoj posljednoj utrci u Jastrebarskoj na 1200 metara, pobijedio je u konkurenciji učenika 7. i 8. razreda. Dogodine ćemo navijati za Marka u utrci građana, juniora i kadeta na 5 kilometara.

Lana Perinac osvojila je srebrnu medalju u utrci učenica 5. i 6. razreda na 1200 metara.

IMG_0884
Marko Čižić

Jakov Perinac pobijedio je, a Ivano Muža bio treći u utrci učenika 1. i 2. razreda na 600 metara.

Vita Andrić osvojila je srebrnu medalju u utrci učenica 1. i 2. razreda na 600 metara.

Najmlađi predstavnik KA TIM-a bio je 2,5-godišnji Elias Mrzljak Schiott koji je nastupio u zajedničkoj utrci predškolaca svih uzrasta na 100 metara.

Najmlađi KA TIM-ovci, kojima su ovakve ulične utrke i utrkice odlične za stjecanje iskustva i samopouzdanja, imali su u nastupima svesrdnu podršku trenerice Ane Guštin Dragojević i, dakako, roditelja i prijatelja.

Po dobrom običaju, mlade klupske snage nagrađene su i sladoledima, a uživali su u druženju – ove godine po izuzetno lijepom vremenu.

U Jastrebarskom su, u glavnoj polumaratonskoj utrci i utrci na 5 kilometara, nastupili i veterani i veteranke KA TIM-a, ali i Karlovčani i Karlovčanke iz prijateljskih klubova. Njihove plasmane i rezultate objavit će organizator i domaćin natjecanja Atletski klub Jastreb na svojim internetskim stranicama.

 

 

 

2 Replies to “Mlade snage KA TIM-a vesele i rastrčane u Jasci”

  1. Elena Mrzljak nažalost nije trčala, ali bit će još natjecanja na kojima će nastupiti.
    Ana

  2. Čestitke svima koji su trčali- super ste bili!
    Trenerica

Comments are closed.