Postoje pravila po kojima se biraju najbolji.Naravno tih se pravila moramo pridržavati. Mirjana Kolar, Davor Mataković su naši atletičari koji ne mogu ući u uži izbor najboljih ali oni svakako zavređuju da ih se nagradi. Mirjana Kolar na međunarodnom ultramaratonu -100km osvoji 4 mjesto, na ultramaratonu Zagreb -Čazma -63 km osvoji medalju, na HUCIPT-cestovnim utrkama (od 24 utrke polumaratona i maratona boduje se najmanje 12) osvoji 2 mjesto apsolutno i 1 u kategoriji Ž35….
Damir Mataković na polumaratonima, cestovnim utrkama uvijek je među 10 najbolji-apsolutno.
Stjepan Cerovac-među prvih troje na Zimskoj ligi Japetić, najbolji ili barem drugi u svojoj kategoriji na cestovnim i planinskim utrkama, među prvih 10 apsolutno na HUCIPT- cestovnim utrka….
Da oni su veterani, i za njih nema kategorije po kojoj bi mogli dobiti nagradu.Njihovi rezultati nisu vrhunski(mislim na seniorske rekorde u polumaratonu i maratonu) ali su svakako bitni za grad Karlovac. Šteta što za svoj trud ne mogu biti nagrađeni.
Lovro Mejašić nema tih problema. On je osigurao da bude nominiran za perspektivnog mladog atletičara. 2 mjesto na pojedinačnom prvenstvu HALS-a na 60 m, te 7 mjesto nakon 5 kola HALS-a (bodovale su se tri discipline(60m, skok u dalj, i vortex)dovoljne su mu za nominaciju.
Dora Kralj i Leona Joha podjednako su dobre.
Imaju jednak broj bodova u HALS-u – razlika je samo u tome što je Dora bolja u krosevima i na dužim stazama dok je Leona brža na kratkim stazama i ima mogućnosti nastupiti u skoku u dalj i na 60m ili 200m.
Još je kros, još su tu Tihana i Erika- vidjet ćemo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *