Rezultate po kategorijama i rezultate gdje su ukupno ciljna bez isključena prva tri trkača ukupno biti će sutra u toku dana. Molim Vas za strpljenje. Ništa nije u lošoj namjeri..greške se omaknu.. ne treba kriviti skakati po glavama nikome. Pogotovo zato što su greške bile normalne za bilo koju utrku. na Plitvicama npr. nisu bili ispravni čipovi.. no nikoga ne treba linčevat..prozivat..vrijeđat..i na kraju, zar nije bit utrke trčat.. družiti se sa ljudima.. razmjenjivat iskustva..

Ne dolazimo na utrke gledat ko će kome zabit nož u leđa(ili dolazimo).. Svake je godine sve teže organizirati utrku to najbolje znaju oni koji je organiziraju i koji se bore svake godine da bi mogli organizirat istu… O iskustvima organizatora neću debatirat.. preglupo!  Na mnogo većoj utrci se dogodilo da nije bilo proglašenja pa nikog nisam postavila na križ jer mi nije izgovorio ime a bila sam ukupno treća žena… nisam ni pomislila da prozivam.. zato što proglašenje nije u roku jednog dotičnog zelenaša koji ima problema sa psihom i egom…koji je toliko isfrustriran očito svojim životom da nezna više ništa osim svoj gnjev ispisivati po svom zidu fejsbuka.. svakako se neću opterećivat.. samo mogu poručit da i mi drugi imamo problema.. puno većih od toga jer proglašenje utrke pol ure nakon utrke ili uru i pol… kao što rekoh utrka je trčanje druženje..zabava…klopica…pivica..sokići..smijeh..

Trkači koji nemaju te osobine i dolaze da bi remetili isto ne moraju ni dolaziti.. DEJ AR NOT VELCOM IN AUR REJS!!!!!

 

Hvala!!!

Privremena(ne gledajte kategorije samo ukupno)

2 Replies to “Objave rezultata 7. međunarodna utrka Crtom bojišnice 129. brigade HV”

  1. dobra utrka,susret i druženje sa prijateljima trkačima je ustvari neprocjenjivo,a manjih propusta ima svugdje,ipak moram čestitati organizatorima što su si dali truda a i akcija u vezi startnine 5 iz istog kluba za 50,00 kn se pokazala super,i drugim organizatorima utrka je ovo dobar primjer.Do slijedeče godine sportski pozdrav.

  2. Hvala Safete! Voljela bi da se promjene neka pravila vezana za organizaciju utrka pa se ne bi morale naplaćivati startnine 70,00 i više kuna već bi taj iznos bio daleko prihvatljiviji za veći broj trkača.
    Visina startnina naprosto divlja, i previsoka je je na većini utrka!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *