Ovih tjedan dana osim redovnih aktivnosti ispunjavam i kojekakve dokumente za Klub. Pomaže mi u tome gosp. Zdravko Veić koji sakuplja potrebnu dokumentaciju kao priloge ispunjenim obrascima i nekako pokušavamo riješiti taj problem.

Osim dokumenata za planiranje financijskih troškova za 2016.g, imamo i obrasce za proglašenje najboljih.

Mislim da bi se trebalo malo više pozabaviti sadržajem istih, a evo i zašto:

Iako kategorija MLADE NADE nije više ista kao prethodnih godina mislim da se ipak ne mogu usporediti rezultati naših atletičara: npr: Leone Joha i Leona Pleša i Noa Majetić-a. Iako su svi troje jako dobri ipak je Leona REKORDERKA HRVATSKE, i mislim da je prešla iz kategorije mlade nade u višu kategoriju (nažalost to obrascima nije predviđeno). Možda je to moje osobno mišljenje krivo ali…

Drugo:  Gabrijela Šalković,Vesna Brajak,  Davor Mataković,  i Dragoljub Tomić, Aleksandar Božić , Zoran Petković….. svojim rezultatima i angažmanom te promiđbom grada Karlovca zaslužuju da budu nagrađeni- možda ne ove godine i možda ne svi ali ….. Međutim nema odgovarajuće kategorije za nominaciju. Naravno da se može njih kandidirati u sklopu nekih od ponuđenih kategorija za nominaciju, ali po meni to nije to. Trebala bi postojati neka kategorija npr. zaslužni sportaš – tada bi sportaši koji trče za određeni klub 10 i više godina te koji bi zbog svojih  rezultata i promiđbe  kluba i GRADA KARLOVACA bili nagrađeni.

Npr. Gabrijelu Šalković možemo nominirati samo u kategoriji zaslužni športski djelatnik zbog njezinog angažmana kao promotorice trčanja (stranica KA TIM-a, facebook KA TIM-a, slike sa natjecanja, angažman oko Karlovačkih utrka, javni mediji-TV 4 rijeke), i zbog njezinih brojnih uspješnih utrka (Zagrebčanka-stepenice, …) na kojima promovira klub i grad Karlovac.

Dragoljub Tomić – 10 ultramaratona Zagreb -Čazma, trčanje na 100km, niz maratona, polumaratona…..

Davor Mataković – nesebično pomaže oko organizacije utrka :”Crtom bojišnice”, “Cenera” od ocrtavanja kilometraže, angažiranja oko okrijepe, prijevoza i postavljnja startne i ciljne oznake do niza drugih radnji za uspješno organiziranje utrka.Niz medalja najviše -zlatnih i srebrnih u kategoriji- a apsolutni rezultat  se može usporediti i sa puno mlađim atletičarima.

Vesna Brajak – sudionica ekipe koja je pobjedila na prvenstvu Hrvatske u krosu (seniorke KA TIM-a); natjecateljica koja je za žensku ekipu KA TIM-a uvijek trčala bilo da se radi o polumaratonima ili maratonima…..i na taj način doprinjela osvajanju ekipnih medalja ili pehara.

Zoran Petković – legenda trčanja- 1938 godište- i još uvijek dobro trči!

Aleksandar Božić- informatika mu je u krvi kao i trčanje. Naš najbolji “airoman”-ispod 10 sati!

15 godina je iza nas, mnogo smo napravili, neke stvari pogrešno neke dobro, ali jedno je sigurno – uvijek smo trčali sa srcem i “dali smo sve od sebe”.

trenerica

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *