Na danas održanom 19. međunarodnom jaskanskom polumaratonu “Memorijal Predrag Bošnjak”, među čak 337 trkača i trkačica u tri natjecateljske utrke (21 km, 10 km i 5 km) nastupilo je i 7 vetarana i veteranki Atletskog kluba KA TIM. Ostvarili su odlične plasmane i rezultate, posebice u svojim starosnim kategorijama u kojima su većinom dotrčali do medalja.

Polumaraton su trčali Davor Mataković, Dragoljub Tomić, Aleksandar Božić i Zlatko Đurin, a utrku na 10 kilometara, odnosno 1. jaskanski cener, Vesna Brajak, Roman Maglić i Goran Majetić.

Davor Mataković bio je 29. u ukupnom poretku polumaratona, s vremenom od 1:37:19 sati, a u svojoj kategoriji M55 odličan drugi.

Dragoljub Tomić polumaraton je završio na 82. mjestu, s vremenom od 1:51:11 sati, a u svojoj kategoriji M60 bio je najbolji.

Aleksandar Božić imao je 89. vrijeme polumaratona, od 1:52:07 sati,i u kategoriji M50 zauzeo je 11. mjesto.

Zlatko Đurin polumaraton je istrčao za 2:03:07 sati, što mu je donijelo 8. mjesto u kategoriji M60.

Vrijedi istaknuti da je u polumaratonu sudjelovalo ravno 200 trkača i trkačica.

U utrci na 10 kilometara, koja se po prvi puta trčala u Jastrebarskom, KA TIM-ovac Roman Maglić bio je odličan osmi u ukupnom poretku, s vremenom od 41:59 minuta, te pobjednik kategorije M35.

Vesna Brajak, jedina ženska predstavnica kluba, u cilj 1. jaskanskog cenera ušla je dvadeset i osma, no u poretku žena na odličnom petom mjestu a u svojoj starosnoj kategoriji bila je isto tako izvrsna druga.

Goran Majetić je u ukupnom poretku cenera, koji je okupio 80 trkača i trkačica, zauzeo 39. mjesto, dok je u svojoj starosnoj kategoriji M50 bio drugi.

U Jastrebarskom je održana i utrka građana i Juniorski kup Hrvatske na 5 kilometara, s ukupno 57 sudionika, u kojima AK KA TIM ovoga puta nije imao predstavnika.

  • Fotografija 1: Roman Maglić na 1. jaskanskom ceneru prvi u kategoriji M35 (foto: Leo Vrbanac)
  • Fotografija 2: Davor Mataković na 19. jaskanskom polumaratonu 2. u kategoriji M55 (foto: Svetlana Tomić)
  • Fotografija 3: Dragoljub Tomić na 19. jaskanskom polumaratonu 1. u kategoriji M60(foto: Svetlana Tomić)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *