Organizatori Erste Plave lige uputili su danas dopis kojim obavještavaju Kalu Majetić da ispravljaju pogrešku do koje je došlo zbog “netočnog unosa rezultata za finalnu utrku učenica 6. razreda u utrci na 60 metara”. Kala je u spomenutoj utrci imala vrijeme od 8,77 sekundi, što je 6 stotinki bolje od četvrtoplasirane trkačice (u kvalifikacijskoj skupini je trčala i brže, 3,60 sekundi, a s time vremenom ušla je u finale kao treća).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAU dopisu, koji je u ime organizatora Erste Plave lige i kvalifikacijskog natjecanja Zagreb-zapad, Atletskog kluba Pro Sport, uputila koordinatorica Erste Plave lige Tina Gaćina Perković, između ostaloga se naglašava da “… u naknadnom razgovoru sa sucima te uvidom u fotografije i zapisnik utvrđena je pogreška kod upisivanja rezultata, pa Vam se mi ovim putem najdublje ispričavamo vjerujući kako se slična pogreška više neće ponoviti.

Dakle, Kala Majetić, na natjecanju Erste Plava liga u Zagrebu (Zapad) koje se održalo 5. svibnja 2016. na stadionu Mladost osvojila je treće mjesto u finalnoj utrci na 60 m za učenice 6. razreda.

Sukladno ostvarenom rezultatu Kali će na kućnu adresu biti dostavljena brončana medalja i prigodni poklon paket.”

Kalu je ova vijest uistinu obradovala i dirnula te je zahvalila organizatorima i sucima na poštenju i uloženom trudu da se propust ispravi. S radošću je najavila dolazak 6. rujna na Hanžekovićev memorijal, gdje će zajedno sa članovima obitelji i AK KA TIM i njihovim roditeljima iskreno navijati i za sve sudionice i sudionike finala Erste Plave lige, a posebice za svoga brata Nou i klupsku prijateljicu Maju Luketić.

  • Foto: Trenutak Kalinog ulaska u cilj kao trećeplasirane u finalnoj utrci na 60 metara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *