LEONA JOHA i Dražen Kolaković prvog dana na PH trčali su 100m i ostavrili dobre rezultate. Leona Joha osvojila je 7 mjesto sa rezultatom 13.17 dok je Dražen trčao van konkurencije i sa rezultatom 12,23 O.R. osvojio 11 mjesto. Izvan konkurencije je nastupio zbog toga što nije imao ovjerenu iskaznicu od strane HAS-a za 2014 g. Leona je dobro trčala nije ušla u finale jer stadion ima 6 staza i u finale su ušle samo prvih 6 najboljih u polufinalnoj utrci. Leona je bila 7  u polufinalu tako da je i nakon finalne utrke ostala na 7.mjestu.

Propust se dogodio (zbog ovog ili onog) i to nam je ponovno ukazalo da neke stvari MORAMO ozbiljnije rješavati. Moja je greška što to ranije nisam primjetila, ali da se to više ne bi događalo uvest ćemo pravila ovjera knjižica:

1. SVI koji nastupaju trebaju početkom 1 mjeseca dati svoje iskaznice u klub kako bi se tijekom 1 mjeseca SVE knjižice poslale u HAS na ovjeru!

2. Liječnički pregledi NE smiju biti na liječničkim potvrdama već ovjereni od strane liječnika medicine rada u iskaznicu HAS-a  i to 2x godišnje! Dakle u 1 mjesecu i u 7 mjesecu!

Dakle molim roditelje i atletičare da u skladu sa tim paze da su iskaznice ovjerene. Sporadičnog donošenja iskaznica više neće biti jer onda mi se dogode propusti. Znam da je problem financijski, ali ne možemo to drugačije rešavati. Djeca koja neće nastupiti na krosu i trče samo na stazi ići će na PH u dvorani tako da gotovo SVI moramo 2x godišnje ovjeriti iskaznicu na Medicini rada i u 1 mjesecu u HAS-u.

Sljedeći vikend je  PH za kadete i kadetkinje. Neki imaju liječničke na potvrdama – to HAS- ne uvažava i upozoreni smo – te ću sutra na trening donjeti iskaznice i svima podjeliti da srede iste.

Prvog dana PH bi nastupili sljedeći:

1. 60m i 400m Lovro Mejašić- ml. kadet

2. 400m Kala Majetić- ml. kad.

3. 300m Tihana Đukanović- kad.

4. 1000m Tin Majetić (?)- kad.

5. 1500m Dora Kralj- kad.

6. 400m Marko Čižić- ml. kadet

7. 60m, i skok u dalj – Leona Joha- kadet.

 

Drugog dana PH nastupili bi:

1. 300pr. Tihana Đukanović

2. 600m. Dora Kralj

3. 200 ili 600m- Lovro Mejašić-ml. kadet

4. 600m Marko Čižić i Domagoj Abrlić -ml. kadet

5. 200m Kala Majetić-ml.kadet.

6. 100m Leona Joha

Danas putujemo u Rijeku na drugi dan natjecanja. Leona i Dražen prvi puta trče 200m na PH za ml. juniore.

Sutra trening u 19,30 na NK Karlovac stadionu.

Vezano za PH sutra ćemo se sve dogovoriti!

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *