Dio plana u slijedeća dva mjeseca:

  • 1. Finale Erste Plave lige:

U Makarskoj, Osijeku, Zagrebu, Rijeci, Puli i Zadru nastupilo je, tako, 3430 učenica i učenika 3. do 6. razreda hrvatskih osnovnih škola. Natjecali su se u utrkama na 60, 300 i 600 metara, u skoku u vis i skoku u dalj te bacanje kugle i vortexa.

Po dvoje najboljih u svakoj disciplini i kategoriji nastupit će u finalu Erste Plave lige, 29. kolovoza u Zagrebu, u okviru Hanžekovićevog memorijala. Naši predstavnici ove godine bit će Vita Andrić, Jakov Perinac i Noa Majetić.

  • Sportsko ljeto MLADIH – 2017.

od 21.08. do 03.09.  u organizaciji KŠZ-a i AK KA TIM-a organizirat će se besplatni treninzi za učenike i učenice osnovnih škola ( 1. – 4. razred) . Cilj ove akcije je da se što veći broj djece uključi u program kako bi u radu sa strućnom osobom naučili ABECED-u atletike. Treninzi će biti na atletskom stadionu ponedjeljak, srijeda, petak od 18h – 19h.

  • HALS – 09.09.
  • KORANSKA LIGA

Koranska liga ( 9 mjesec)je jedino ligaško natjecanje u Karlovcu. Održava se svake godine u večernjim terminima – četvrtkom.. Sama utrka je uz rijeku Koranu tako da dok hodate ili trčite možete uživati u prirodi. Koranska liga ima utrke prilagođene svim kategorijama od 1-101 godina. Ove godine na proljetnoj Koranskoj lizi imali smo po prvi puta utrku Nordijskih hodača te štafetnu utrku.

Štafetne utrke namjenjene su svima koji vole timski duh natjecanja, dok su utrke hodača namjenjene svima koji vole hodati više nego trčati.

Discipline: – predškolci 60m

– 1,2,3,4 razredi – 300m

– nordijsko hodanje – 2,5km

– štafetne utrke 2×2,5km

– utrke na 2,5 i cca.5km

  • Međunarodna utrka “Crtom bojišnice 129. br. HV” ( 9. mjesec)

11 godina za redom održavamo međunarodnu utrku “Crtom bojišnice 129br. HV”. Ove godine su nam suorganizatori JVP Karlovac i 129 brigada HV-a. Kao i na Koranskoj lizi  i utrka “Crtom bojišnice 129 br HV-a” ima utrke za sve generacije od predškolaca do utrka za iskusne trkačice i trkače na 5km i 10km. Također imamo i štefetne utrke kao i utrku za hodačice i hodače.

Trenerica

 

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *