Page 1
 
U srijedu, 28.3.2018. u 11 sati Centar za pružanje usluga u zajednici Ozalj ˝Mreža podrške za neovisnost˝u prostorima AQUATIKE – SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC predstavljen nam je projekt koji će olakšati pristup životu u zajednici osobama s intelektualnim teškoćama i djeci s teškoćama u razvoju u Karlovačkoj županiji.   Projekt će olakšati pristup životu u zajednici osobama s intelektualnim teškoćama i djeci s teškoćama u razvoju u Karlovačkoj županiji. U naredne tri godine aktivnosti projekta uključuju:
– Proširivanje socijalne usluge organiziranog stanovanja, unaprjeđivanje i
proširivanje radnih aktivnosti za osobe s intelektualnim teškoćama, proširivanje
usluga psihosocijalne podrške i rane intervencije za djecu s teškoćama u
razvoju, promociju rane intervencije i povezivanje ključnih sektora, uvođenje
sustava za probir…
– Financiranje edukacije i rada asistenata, edukacijskih rehabilitatora i logopeda
kod pružanja socijalnih usluga.
Imala sam čast biti pozvana na ovu konferenciju i kao predstavnica AK KA TIM-a na taj način pružiti podršku ovom hvalevrijednom projektu. Projekt je po mom skromnom mišljenju jako dobar i smatram da je TIM koji ga je osmislio i predstavio kvalitetan i dovoljno uporan da uspije provesti projekt.
Ono što bi svakako htjela istaknuti je predivna atmosfera koja se osjetila među uzvanicima. Svaki prezentant projekta pohvalio je sve sudionike u projektu, svoje prethodnike (profesore- mentore) i biranim riječima predstavo projekt.
KA TIM se može pohvaliti činjenicom da je Katarina Radman Petrušić voditeljica ovog projekta ujedno i članica našeg TIM-a. Uz sve obaveze koje Katarina ima u Centru za pružanje usluga u zajednici Ozalj uspjela je pripremiti i otrčati svoj prvi polumaraton. Nakon što je ravnateljica centra gđa. Galović pohvalila Katarinu za pripremu i rad na projektu te za otrčani polumaraton usljedio je buran pljesak svih sudionika konferencije.
Ka tim škola trčanja ima još jednu predtavnicu koja je dio našeg TIM-a i TIM-a Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj. To je naša Ljiljana Željko. Sve pohvale i našoj Ljiljani za rad u Centru i za treniranje u KA TIM- školi trčanja.
Nije lako raditi ovaj težak, ali human posao, trenirati i imati obitelj ali naše Katarina i Ljiljana to uspješno odrađuju!
 
Svi prezentatori projekta i dosadašnjeg rada Centra u svom govoru istaknuli su jednu vrlo bitnu činjenicu, a to je da sve osobe trebaju PODRŠKU! Neko veću, neko manju ali SVE osobe trebaju podršku!
 AK KA TIM  će kao  Klub pružit će Centaru  za pružanje usluga u zajednici Ozalj   podršku u okviru svojih mogućnosti.
 
15.09. je utrka RUN OF HEART i voljela bi da nastupimo u što većem broju- djeca, mladež, odrasli!
Trenerica 
 
 
 
 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *