Nakon što smo dobro odradili pripreme, odmorili se za Uskrs krećemo dalje sa treninzima, ali prije svega analila priprema:

  1. Svi KA TIM-ovci  su bili disciplinirani i dobro su odradili treninge
  2. Smješta nije bio vrhunski – problemi sa klima uređajima, televizorom …..ali ništa previše problematično- grijalica je ipak dobro poslužila kao zamjena – sva sreća da je imala kotačiće pa smo je gurali iz sobe u sobu (grijali se i sušili veš).
  3. Jelo je bilo dobro i količinski i raznovrsnošću (falile su nam samo palačinke sa čokoladom i općenito bolji desert)
  4. Prijevoz – kao i uvijek problematičan – cijena karte i rezervacija mjesta ne garantira i prijevoz?! Nisam mogla produžiti povratnu kartu u Makarskoj za prijevoz iz Makarske do Karlovca pa su mi u pomoć priskoćili Mirko i Ivana Joha koji su zvali  i “rezervirali” mjesta – koja naravno ne bi imali da je autobus iz Dubrovnika bio pun!? Kad smo ukrcali torbe i platili (8 kuna po jednoj torbi) dopustili su nam da uđemo u autobus ALI na slobodna mjesta pored drugih putnika tako da je svatko sjeo na slobodno mjesto koje smo Tihana Leona i ja pronašle uz negodovanje putnika koji su se taman raširili na dva sjedalapa smo ih morali buditi i tražiti da se sjednu na samo jednu svoju stolicu. Vozača sam zamolila da nam ON obezbjedi mjesta s obzirom na plaćenu rezervaciju, ali on je rekao da ne može jer rezervacija znači da u autobusu imamo pravo SAMO sjesti i da si sami pronađemo slobodna mjesta. Svatko je sjeo na neko od “pronađenih”mjesta i bus je krenuo. Bilo mi je neugodno i nelagodno jer sam se bojala da na stanicama netko od djece ne izađe van, a da ja to ne primjetim.
  5. Iduće godine kad budemo planirali ići na pripreme pokušat ćemo pronaći druge modele odlaska i dolaska na pripreme kao i plaćanje smještaja i karata. Od hotela ćemo tražiti predraćun za smještaj, a prijevoz ćemo  pokušati riješiti na taj način da zajedno sa drugim atletskim klubovima osiguramo mini bus , jer i Jasenovac i Kutina su imali  iste probleme. Cijena ovakve povratne karte je povoljna, ali nitko nam ne garantira da će biti mjesta u autobusu za povratak iz Makarske u Karlovac.

Što se atmosfere tiće – svi su bili ODLIČNI! Tihana, Leona i Barbara držale su sve pod kontrolom. Smjeha, zezancije i svega ostalog nije manjkalo – adrenalinski park su na brzinu osvojili, balvane riješili, kojekave jezike naučili i sve je bilo o.k.. More je bilo najbolje temperature za hladiti npr. lubenicu  pa su Vita, Kala, Katja i svi ostali uživali u moru koliko su mogli izdržati ( a bome neki bi i ronili).

Što reči – puno kvalitetnih treninga, lijepa atmosfera, – SUPER!

Danas u 16 sati trening za kadetkinje u teretani!

AGD

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *