Kaže narod da je svaka promjena pozitivna. Pa složila bi se sa narodom u jednom segmentu promjena, jer kad bi sad ulazili u dubinu neke promjene mogli bi naić na svašta. Možda bi i odustali od te promjene… Neko je ekstreman, neko ni u ludilu nije spreman, neko želi al nema samopouzdanja, neko ne želi al mu se nameće… ima o tome da se knjiga napiše, no ja takvu promjenu nebum napravila ;) Dovoljno sam ekstremna da ni u ludilu nisam spremna, htjela bi al nemam samopuzdanja, a žeeeeeeeliiim… :P

Dakle, ove godine se u Ka timu događaju velike promjene.

Neki članovi kluba su otišli… ne zato kaj se ne volimo već zbog loše financijske situacije koja je opet proizvod loše gradske situacije koja je pak proizvod loše državne situacije.. But the bottom of line je da se nema love, a startnine i putovanja su skupi tak da nazovimo to trbuhom za kruhom odoše Mirjana i Stjepan u AK Žumberak… Nadam se da ta promjena njima će donijeti pozitivno iskustvo i pomak :)

Promjena velika u klubu su novi članovi… puno djece.. puno djece koja su nadarena i ostvaruju zapažene rezultate već na samom početku sezone…kad se sjetim da su prvi dječji članovi bili Iva i Lovro, pa se moja Hana pridružila…dugo dugo njih tri.. a sada imamo par godina kasnije 24 djece..(Ana ispravi ako je broj veći) To je sigurno jedna velika pozitivna promjena i nadam se da će za njihovu dobrobit to znat prepoznat i ovi na vrhu..čelu..glavi ;)

A sad jedna također pozitivna promjena zbog koje sam se  upustila u cijelu spiku promjena :)

Dakle, dođem ja do Ane neki dan i počne spontana spika o našoj utrci, di mi ona spontano najavi da smo ove godine dobili nevjerovatno, al donaciju koja će nam isfinancirat veliki dio utrke. Pa eto ipak postoji neko tko prepoznaje rad i trud uložen u svih ovih proteklih 7 utrka..i tako spontano došle smo do zaključka da stazu treba mijenjat. I tko smo je i promjenili. Pa od ove godine dragi moji trkači i trkačice onaj dio po Sajevcu i Kamenskom više nebute trčali.

Trasa utrke sa startom i ciljem bude na istom mjestu ko i ovih zadnjih godina, no staza se skraćuje za 2,4 km i bude točno 10 km.. ok, možda +- 10 koji par metara ;)

Trasa utrke biti će u biti najljepši dio koji se i do sada trčao a to je uz Koranu 2x

Evo objasnim. krene se ko i uvijek prema drvenom mostu-uz Koranu-pokraj atletskog-betonski most-vraćamo se prema cilju-skrećemo u klanac iliti onu strmu 100 metarsku uzbrdicu, no nedemo desno ko prijašnjih godina nego se spustimo kakti prema cilju gdje bude okrepa i nastavljamo dalje još jedan takav isti krug. Tako isto će ići i utrka na 5 km samo oni ulaze u cilj ofkors nakon prvog kruga.

– okrepa na stazi ko i prijašnjih godina iza betonskog mosta, što znači neće faliti :)

– tombole opake. Imamo ih sad već gro :)

– klopa..cuga..neće falit

– kategorje po huciptu-ne brinite nebu bilo zeza ko prošle godine

– majice

– dobra volja, sreća i zadovoljstvo

p.s. nemojte mi njorgat radi barikade na drvenom mostu. Niste od papira i lako zaobiđete. ko i blatnu lokvu na trail utrkama nakon dobre kiše… malo barikada ni na odmet ;)

Evo par slikica za one koji nisu bili i one koji su bili al od brzine trka nisu primjetili krajolik kojim trče. Bude ove godine naš Safet sigurno posnimal stazu ;)

Nadam se da se vidimo i da će Vam ova naša promjena bit pozitivna i ostat u lijepom sjećanju..kao što rekoh..veli narod svaka promjena je pozitivna ;)

detalje, najavu predprijave budemo na vrijeme objavili. pozz :)

Gabi

One Reply to “Promjene!”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *