LEONA JOHA ovaj vikend postala je VICEPRVAKINJA HRVATSKE na 60m i 100m.

U subotu je Leona prvo trčala kvalifikacijsku utrku na 60m i sa rezultatom 7,99 ušla u finale (kasnije je napravljena korekcija rezultata). Finalna utrka je bila doslovno za pokidat živce. Sve atletičarke koje su ušle u finale mogle su osvojiti i medalju. Utrka je bila neizvjesna od početka do kraja. Leona je trčala odlično i osvojila SREBRO!

Nedjelja je bila malo manje napeta. Prema rezultatima i Leoninim sposobnostima pretpostavili  smo da će Leona ući u finale. U finalu treba trčati maksimalno i to je to. Leona je ponovno odlično trčala i osvojila srebrnu medalju.

Ovo što je Leona otrčala i “napravila” za sebe i klub ne da se mjeriti sa NIKAKVIM novcima. Taj osjećaj sreće je neprocjenjiv!

Kala Majetić skakala je u dalj i trčala 200m. Na 200m otrčala je osobni, dok se u samo dva pokušaja koja je imala u dalj nije se uspjela snači. Budimo realni nismo niti skakali u dalj više od  6 mjeseci.

Tihana Đukanović u subotu je trčala 300m. Osvojila je 4.mjesto sa novim osobnim rekordom. Po meni mogla je i bolje, ali…..

Dora Kralj trčala je 300m i bila je dobra.

Marko Čižić – trčao je 1000m i trčao je mrvicu sporije od osobnog rekorada.

Sve u svemu polusezona je gotova. Sada još da odradimo treninge ovaj tjedan i Koransku ligu i onda idemo na zasluženi godišnji odmor.

Danas trening u 19,30 kod hotela Srakovčić. Igramo se!

Još jednom ČESTITKE LEONI!!!!!!!!!!!

Trenerica

* Tu su i izvještaji uz po par fotografija (koliko se dalo pronaći na internetu, nove će biti dodane “u hodu”):

http://udruga-kameleon.hr/tekst/7009/ i http://udruga-kameleon.hr/tekst/7010/

2 Replies to “Prvenstvo HRVATSKE – srebrna LEONA JOHA”

  1. Bravo za sve, a poseban veliki BRAVO za Leonu.. Samo tako i dalje nastavi..odlična si :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *