Nika Jagofdić osvojila je brončanu medalju na prvenstvu Hrvatske u sedmoboju u kategoriji juniorki. Nakon dva dana i sedam zahtjevnih disciplina od kojih 4 nismo gotovo uopće trenirali Nika je svojom upornošću uspjela “odraditi” svih sedam disciplina i osvojiti brončanu medalju. Naravno da je najbolja bila na 800m koja je i inače njena disciplina i uvjerljivo pobjedila.

Limačice su nastupile na troboju i najbolja KA TIm-ova limačica bila je Lucija Marinković koja je odlično otrčala 200m, odlično skočila u dalj i dobro bacila vortex te je osvojila sveukupno 9 mjesto od 23 natjecateljice. Treba napomenuti da je Lucija godinu dana mlađa od svojih “protivnica” koje su ove godine bile bolje.

Mia Sabolić nakon duge stanke netreniranja dolazi polako u natjecateljski ritam i dobro je trčala i skakala u dalj dok joj vortex još uvijek ne leži baš najbolje – imamo vremena do iduće godine trenirati jer je i Mia godinu dana mlađa od svojih “suparnica”.

U četveroboju za mlađe kadetkinje nastupile su : Vita Andrić i Lara Čadonić. Vrijeme u Čakovcu je bilo doslovno grozno: hladno (7 stupnjeva), puhao je ledeni vjetar i padala je kiša. Natjecanje je trajalo cijeli dan tako da je ono što su ove djevojke napravile stvarno veliki USPJEH za njih i KA TIM.

Lara Čadonić otrčala je osobni rekord na 80m prepone, i 400m, a po prvi puta je skakala u vis i skočila je “škaricama” 127cm, te je bacila kuglu 6.53m. Lara je bila odlična, borila se kao lavica.

Vita Andrić otrčala je također osobni rekord na 80mprepone, i bila je odlična u bacanju kugle – 9,43. Vis je skočila 1.24, a 400m- 1.13.19. Lara I Vita su bile cijelo vrijeme podrška jedna drugoj. Ako je Lara skakala Vita joj je držala stvari da se Lara odmah nakon skoka može obući u suho i da joj stvari nisu na mokrom podu a isto tako je i Lara pomagala Viti. Moram napomenuti da su naše djevojćice i djevojke jako dobre jedna prema drugoj, bodre jedna drugu, pomažu i bez imalo zavisti uvjek su tu da jedna drugoj pomognu.

U nedjelju je kao što sam već napomenula bilo doslovno UŽASNO vrijeme, Barbara je došla bodriti Niku i skroz se smrzla ali je cijelo vrijeme bila uz Niku kao podrška. Mama i tata Čadonić te mama Jagodić morali su si kupiti deke jer nisu od hladnoće mogli sjediti na tribinama. Roditelji su cijelo vrijeme su bili na tribinama i bodrili naše atletičarke. U subotu je mama Sabolić bila od jutra do navećer na tribinama i isto tako bodrila naše atletičarke i u svemu im pomagala.

Mislim da smo najbolji TIM – KA TIM!

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *