Veteran AK KA-TIMa Goran Majetić nastupio je, kao jedini muški predstavnik kluba, u subotu, 1. rujna 2018. godine, na 23. međunarodnoj žumberačkoj utrci.

Zahtjevnu stazu dugu 15 kilometara, s brojnim uzbrdicama i nizbrdicama, pretrčao je za 1:31,52 sata. To mu je bio prvi nastup na ovoj napornoj cestovnoj utrci, koju je završio na 101. mjestu u ukupnom poretku, odnosno 80. u poretku trkača i dvanaesti u svojoj starosnoj kategoriji M50. Čestitamo!

KA-TIM je i među trkačicama imao jednu sudionicu, novu članicu kluba Sanju Grgas, koja je također dobro istrčala nimalo laganu stazu. Dapače, za svojih prvih 15 kilometara, i to prave brdske utrke, odlično! Zauzela je 35. mjesto u poretku žena, dok je u kategoriji Ž50 bila peta. U cil je utrčala u vremenu 1:55,55 sati. Čestitamo!

Od Karlovčana na ovogodišnjoj Žumberačkoj utrci sudjelovali su još i Mirjana Kolar, Stjepan Cerovac i Nikica Vrabac, predstavnici AK Žumberak, kluba organizatora i domaćina utrke, te Emil Bernardić iz Škole trčanja i nordijskog hodanja “RaN 047”.

Mirjana Kolar zauzela je vrlo dobro 15. mjesto u poretku trkačica, odnosno odlično 2. mjesto u kategoriji M40, s vremenom 1:26,43 sati. Nikica Vrabac bio je 29. u poretku trkača te vrlo dobar šesti u kategoriji M50, s vremenom 1:12,01 sati. Stjepan Cerovac zauzeo je 63. mjesto u poretku trkača, kao i odlično 2. mjesto u kategoriji M65, s vremenom 1:23,58 sati. Emil Bernardić bio je 74. među trkačima te jedanaesti u katoriji M50, s vremenom 1:29,33 sati.

Čestitamo svim sudionicama i sudionicima Žumberačke utrke na ostvarenim sportskim postignućima!

Foto: Safet Čučuk i Robert Mašić

2 Replies to “Prvijenci KA-TIMovih veterana na zahtjevnoj Žumberačkoj utrci”

  1. Čestitam KA TIm-ovcima i Gorane zaboravio si spomenuti našu novu kA TIM-ovku Sanju Grgas!
    Pozzz svim-a iz KA TIM-a!
    Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *