Jučer smo imali sastanak kako bismo se pokušali dogovoriti o nekim detaljima “KA TIM-ove škole trčanja”. na sastanku su bili prisutni: Gabrijela Šalković, Vesna Brajak, Denisa Veić, Aleksandar Božić. Mirko Dragojević, Milan Beuk, Goran Stanojević, Vedran Puškarić, Damir Matan, Luka Sertić, i ja.

  1. Najvažnija točka dnevnog reda bila je predstavljanje kandidata volontera Škole trčanja. Svaki od mogućih kandidata dostavio je svoj životopis, i dao prijedlog termina kada i koliko može sudjelovati u radu Škole trčanja.
  2. Goran Stanojević upoznao nas je sa svojim mogućnostima kada bi mogao održati predavanje na temu: Zdrave prehrane.
  3. dogovor za majice “školarcima” i još neke sitnice

Mislim da je sastanak bio uspješan i da smo od kandidata dobili informacije koje su nam bile potrebne kako bismo mogli odlućiti koji kandidati bi nam mogli pomoći u realizaciji “Škole trčanja”. One kandidate koje izaberemo  na U.O. pomoći će nam u radu od 3, 4, 5 i 6 mjesec,  a isti ti kandidati  i svi ostali imaju mogućnost pomoći nam u radu 8 i 9 mjesec.

“Cener” je na pragu – šeti mjesec je blizu, i vrijeme je da se pokušamo pripremiti za tu NAJMASOVNIJU utrku u Karlovcu. Prijavite se na vrijeme i na taj način osigurajte startni paket!

Polaznici Škole trčanja – popust 20% na startninu!

Danas nema treninga! Vidimo se u ponedjeljak!

trenerica

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *