Danas treniramo po starom rasporedu znači u 20.30 u KŠ dvorani Rakovac- balkon.

Moram priznati da sam jučer bila užasno iznervirana kada su mi javili da neće biti treninga u dvorani ali niti na Čavleku ili bilo kojem drugom sportskom objektu do daljnjega. Detalje neznam, ali ukratko radi se o troškovima koje KŠ zajednica mora platiti Mladosti za korištenje sportskih objekata. Naravno novci su uvijek u pitanje iako se svi kunemo koliko nam je bitno da se djeca, mladež, i odrasli bavesportom. Svi znamo koji su korisni učinci bavljenja sportom, ali kad su novci u pitanju sva korist bavljenja sportom pada u vodu.. Rađene su kojekakve studije o dobrobiti bavljenja sportom i sama sam sudjelovala u tome te je i moj diplomski rad bio temeljem na istraživanju koristi bavljenja sportom, ali zanemarila sam činjenicu – utjecaj novca u bavljenje sportom.

Koliko košta zdravlje? Ko može vratiti djeci izgubljene sate netreniranja zbog kojekakvih razloga? Kolike su mirovine, i da li su one dostatne za bavljenje rekreativnim sportom? Ko je sve ove godine ulagao u sportske objekte? Ima još niz pitanja na koja nemam ogovor, ali nisam ja u pitanju! U pitanju su djeca, mladež i odrasli koji treniraju u KA TIM-u. Već više od 20 godina borim se da dobijemo na korištenje svlačionice kako se ne bi presvlačili na klupama stadiona, ili u autima i NIŠTA od toga. Neko je odlučio da ona kućica na Foginovom 80% vremena treba biti prazna, i da treba propadati. Kolika su sredstva utošena u stadion Čavlek? Pa za koga je rađen stadion ako ne možemo trenirati na njemu? Održavanje je skupo – pa to smo znali i prije izgradnje atletske staze i nogometnog terena. Zar se nije napravila studija o troškovima i na osnovu toga dobio kredit od EU za izgradnju stadiona. Ko će plaćati troškove? Djeca bi trebala trenirati besplatno! Sva djeca trebala bi imati mogućnost bavljenja sportom, a ne da to postane privilegija!

Uh baš sam se iznervirala i umjesto da se bavim svojim poslom trenera ja se stalno gombam sa kojekakvim nametnutim problemima.

U svakom slućaju mi nastavljemo dalje sa treninzima!

U petak ćemo trenirati na Foginovom u 15:30!

Trenerica

One Reply to “Trening danas 22.12.”

  1. Razmišljala sam dali napisati išta ili kao i drugi ništa?
    Svi smo na mrežama , javljamo kako sam spavao , gdje sam pio kavu, slika mene i jutarnjeg sunca , dali je to netko lajkao koga sam ja sve lajkala i tako unedogled.
    A sada tu nekakva tema o dvorani treningu , pa koga to zanima, tu sad trenerica opet nešto negoduje pa bit će kako će biti.
    Pitali se netko od nas što bi mogli napraviti, za nas za klince koji predano treniraju i gle imaju tako dobre rezultate.
    Evo ja pitam sebe i Vas šta možemo napraviti da mi i djeca možemo normalno u dogovorenom terminu vježbati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *