OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U četvrtak navečer, 10. ožujka, od 19:30 sati (pod okriljem noći!) počela je i praktična nastava 1. škole trčanja Atletskog kluba KA TIM iz Karlovca. Treningu održanom na starom atletskom stadionu uz Foginovo kupalište pristupilo je 70-ak školarki i školaraca.

Treniralo se u dvije skupine, pod vodstvom skupine trenera AK KA TIM-a predvođenih voditeljicom Škole Anom Guštin Dragojević i trenericom Gabrijelom Šalković.

Nakon početnog zagrijavanja, uslijedilo je lagano trčanje kratkih dionica koje se nadopunjivalo hodanjem. Trening je završio uz vježbe laganog istezanja i rastrčavanja. Završni zajednički pljesak okupljenih najbolja je potvrda da je prvi sat Škole ispunio njihova početna očekivanja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANaredno okupljanje sudionica i sudionika Škole trčanja bilo je u subotu, 12. ožujka, u 10 sati na istome mjestu. Dobro raspoloženje prisutnih nije omela sitna kiša niti prohladno vrijeme. Na rasporedu je bilo testiranje trenutnih trkačkih mogućnosti; u 12 minuta valjalo je istrčati (ili dijelom ishodati) što više krugova po stadionu.

Na osnovu pokazatelja ovog testiranja treneri će raspodijeliti polaznice i polaznike Škole u jakosne skupine. Treninzi se nastavljaju na starom altetskom stadionu idućeg tjedna u istim terminima; utorkom i četvrtkom od 19:30 sati i subotom od 10 sati.

Sve potrebne obavijesti o Školi trčanja AK KA TIM-a možete naći na istoimenim internetskim stranicama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *