U Vrbovec idemo u subotu 07.11. u 7 sati ispred KŠ -dvorane.

Idemo malo ranije kako bi se djeca mogla opustiti prije natjecanja i pregledati stazu kojom će trčati. Molim Vas da djeca ponesu na sebi: žutu majicu, kratke hlačice, potrenirku (tajice), trenirku, jaknu i kapu. A u torbi neka ponesu rezervni donji veš, tajice , hlače i majicu kako bi se nakon natjecanja mogli presvući u suho.  Nije najavljena  kiša, ali bolje je ponjeti rezervnu robu nego da djeci bude hladno.

Što se jala i pića tiče – u Vrbovcu uvijek ima dovoljno hrane(hrenovke i kruh) i pića (sokovi i čaj)-  pa neka si samo ponesu 1 mali sendvić ili voćku i bočicu vode – za svaki slučaj.

Trening – dolazi hladnije vrijeme, a naši treninzi će osim u dvorani biti i na otvorenom. Evo nekoliko korisnih savjeta za trening vani:

  1. Glava i ruke – kapa, traka za trčanje koja pokriva uši i rukavice bi trebale biti obavezni dio zaštite od hladnoće- tijekom zagrijavanja, a po potrebi (velika hladnoća) i tijekom glavnog dijela treninga.
  2. Grlo i pluća- osobno znam da trčanje po hladnom vremenu ne izaziva upalu grla, ali ako Vam hladni zrak jako smeta stavite na usta maramu ili laganu ski masku.
  3. Slojevito odjevanje – ne treba obuć idebelu jaknu na trenirku već  treba obući nekoliko slojeva tanke odjeće koja se tijekom treninga može po potrebi skinuti.
  4. Gorotex tenisice i šuškavci  – protiv kiše i snijega – da vam noge budu suhe tijekom cijelog treninga. Nakon treninga nemojte tenisice sušiti na visokoj temperaturi jer ćete uništiti tenisice- dobro je u unutrašnjost tenisica nagurati novinski papir.
  5. NAJVAŽNIJE je nakon treninga odmah se  presvući u suho- donji veš je isto dio robe i njega bi obavezno trebalo presvući nakon treninga (WC).
  6. PIĆE NAKON TRENINGA: popiti šalicu toplog čaja sa puno limuna  (1)- ili žlicom Cedevite; i žlicom meda.
  7. JELO odmah  nakon treninga: banana, energetska pločica.

Trening: danas – četvrtak-  16,30- “Čavlek”

sutra – petak –  oni koji ne trče kros – 19,30 – KŠ dvorana.

subota – VRBOVEC- PH u krosu: Joha, Čižić, Majetić, Pleša, Luketić.

nedjelja – odmor

ponedjeljak – 14,50 kros za predškolce- FOGINOVO

U ponedjeljak trebate doći u 14 sati na Foginovo kako bi ispunili listiće za natjecanje, obišli stazu, i zagrijali se.

Trenerica

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *