Izvršili smo prijave za sve koji će trčati na Wings for life-u. Potvrdu da ste prijavljeni dobit ćete na svoj mail, a ta će potvrda biti slijedećeg sadržaja:

Dans ćemo izvršiti sve pojedinačne prijave za Wings for life. Želimo ti dobrodošlicu na utrku Wings for Life World Run 2018! Veselimo se vidjeti te na startu.

Svoj startni broj dobit ćeš putem e-maila nekoliko dana prije utrke.

Ova utrka ima samo jednu misiju – financirati istraživanja koja će dovesti do lijeka za ozljede leđne moždine. I želimo da svi znaju za našu misiju. Pomozi nam proširiti riječ koristeći #wingsforlife i #worldrun kad god ideš trčati.

Trčimo zajedno – bilo gdje u svijetu.

Trči s prijateljima, obitelji ili kolegama. Pridruži se timu – ili možda kreiraj vlastiti tim? Nije važno gdje će članovi tvog tima biti na dan utrke. Samo ih pozovi i budite zajedno dio ovog globalnog pokreta nade.

100% vrijednosti iznosa startnina i donacija namijenjeno je istraživanjima leđne moždine.

Veselimo se vidjeti te 6. svibnja. Idemo zajedno pokrenuti svijet u smjeru pronalaska lijeka.

Tvoj Wings for Life World Run tim

Nakon što dobijete potvrdu tog sadržaja trebate se pridružiti timu. Naš tim je KA TIM škola trčanja.

Postupak: kliknete na sadržaj pridruži se timu.

                    – ispod crvenog pravokutnika u kojem piše : kreiraj tim nalazi se u lijevom uglu riječ TEAMS i ispod njega bijeli pravokutnik sa sadržajem search – u pravokutnik upišite KA TIM škola trčanja

Dalje će Vas voditi računalo.

Mi Vas nismo mogli prijaviti u TIM zbog toga što svatko od trkača sa svog maila se treba ubaciti u TIM. Organizatori su nam objasnili da je ne postoji mogućnost sa istom mail adresom prijaviti više osoba.

Nadam se da Vam to neće stvarati probleme a za pridružiti se KA TIM školi trčanja imate vremena, važno je da smo uplatili, dobili vouchere i prijavili Vas pojedinačno.

Što reči: HVALA SVIMA KOJI TRČE za one koji ne mogu!

Trenerica

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *