Na 6. kupskoj atletskoj utrci “Memorijal Julije Boroša – Jumba”, koja je u subotu 15. srpnja 2017. godine održana u čast pokojnog istoimenog zaslužnog sportaša i pokretača veslačkih i atletskih događanja u Hrvatskoj, sa startom u Pisarovini i ciljem uz Kupu nedaleko mosta za Lasinju u dužini od 11 kilometara, nastupila su tri veterana Atletskog kluba KA TIM iz Karlovca: Dragoljub Tomić, Davor Mataković i Goran Majetić.

Davor Mataković bio je jedanaesti u ukupnom poretku, odnosno deseti među atletičarima, te prvi u starosnoj kategoriji M55. Utrku je istrčao za 46:53 minute.

Dragoljub Tomić zauzeo je 30 mjesto u ukupnom poretku, odnosno 27. mjesto među trkačima, a u kategoriji M60 osvojio je prvo mjesto. U cilj je ušao u vremenu od 54:41 minutu.

Goran Majetić bio je 47. u ukupnom poretku, odnosno 39. među trkačima, te sedmi u kategoriji M50. Kupsku utrku istrčao je u vremenu od 59:29 minuta. Goran je ove godine pomogao u provedbi utrke, koju je uspješno organizirala Turistička zajednica općine Pisarovina.

U utrci je sudjelovalo 65 natjecatelja, od toga 53 trkača i 12 trkačica, iz brojnih atletskih klubova iz Hrvatske. Konkurencija je bila jača nego većine prethodnih godina. Među trkačima su se tako našli i ponajbolji mladi hrvatski dugoprugaši Goran Grdenić i Ante Živković, koji su i utrčali u cilj prvi i drugi.

Čestitamo svim sudionicima!

Goran

Fotografije: Svetlana Tomić i TZ općine Pisarovina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *