Zajednički projekt 129. brigade HV, i AK KA TIM-a- 7.međunarodna atletska “Crtom bojišnice” nije dovoljno “in” da bi dobili sredstva od Ministarstva branitelja na javnom natječaju “Promicanje vrijednosti Domovinskog rata”.
Dakle za ovu godinu riješili smo pitanje financija za utrku – NEMA ih!
Što i kako dalje moramo se dogovoriti. Troškovi su veliki, novaca nema, donatora za sada nema……..
Moram reči da je žalosno da pojedini članovi kluba, njihova rodbina i prijatelji sudjeluju u organizaciji utrke u gradu Karlovcu, a da sam GRAD Karlovac, i ostale institucije Grada ne “vide” u tome smisao već 6. godina. Ispada da je samo KA TIM-ovcima u interesu (nekima) da se utrka održi.
Iscrpili smo se: Dule, Ana, Gabi,Aco,Mirko, Vesna, Renata, Jasmina, Mirjana, Stjepan,Davor, Haidi i ostali prijatelji da bi utrka bila u Karlovcu.Uvijek iste osobe “rade” oko organiziranja utrke, uvijek isti donatori doniraju majice i ostale nagrade za tombolu. Ove godine (kao i sve prethodne) sam htjela da dobivenim sredstvima organiziramo utrku na manje stresan način.
Gosp. pukovnik Županić i mi (KA TIM) ušli smo u ovaj projekt zajedno ove godine kako bi utrka dobila “status” kakav i zaslužuje. Projekt nije naišao na razumjevanje, i totalno sam razočarana!
Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *