Kako bi razvio sportski duh među djecom i potaknuo ih da se okušaju u ‘kraljici sportova’– atletici, Atletski klub Pro Sport u suradnji s Erste&Steiermärkische Bank d.d. i Erste Plavim mirovinskim fondovima već devetu godinu zaredom organizira Erste Plavu ligu.

Ova jedinstvena dječja atletska liga namijenjena je svim učenicama i učenicima od 3. do 6. razreda osnovne škole u Hrvatskoj, a zainteresirani će imati priliku otkriti i pokazati svoje atletske talente u trkačkim, skakačkim i bacačkim disciplinama primjerenima školskom uzrastu.

Kvalifikacijska natjecanja održat će se tijekom svibnja i lipnja u Čakovcu, Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Zadru, Makarskoj, Puli, Kninu i Vukovaru, a finale će se održati 14. rujna 2021. godine na stadionu Mladosti u Zagrebu, u sklopu najstarijeg i najvažnijeg atletskog natjecanja u Hrvatskoj – Memorijala Borisa Hanžekovića.

Ka tim-ovci su bili ODLIČNI!

Službeni reuultati još nisu objavljeni pa ih neu niti ja objavljivati ali medalje su osvojili: Jana Andrić, Šimun Ivan Hajsan, Mia Sabolić, Lucija Marinković, Nina Malobabić, Lara Brkljačić i Lara čadonić.

Olja Kirinčić, Zoe Dragičević i Tina Vuletić trčele su i skakale koliko su mogle ali im je malo nedostajalo do medalje.

Bilo je lijepo, bilo je malo i naporno ali sve u svemu SUPER su bili.

Četitam svima i zahvaljujem se roditeljima na vožnji i podršci, Viti Andrić na pomoći oko natjecanja.

Lea Vuletić nažalost nije mogla ići sa nama , ali znam da je i ona navijala za naše cure i dečke.

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *