Nedjelja, 25.11. buđenje uz lupkanje kiše po prozoru. Zadnje pripreme za odlazak na Japetić i krećemo prema Sportskoj. Dolazi Maja sva ozarena i odmah se smanjuje neugodni osjećaj lošeg vremena.

Uz put “kupimo” Vesnu i krećemo. Kiša nemilice pada ali nas to uopće ne zabrinjava. Naravno prije odlaska na STARTNU POZICIJU moramo se okrijepiti. Popili smo kavicu, Vesna i Maja su se sliknule ispod motora i krećemo do Jane.

START- odlazimo polako uz brdo ,a raspoloženje i smijeh nas ne napušta. Smješno nam je sve i svašta a najviše smo se smijali mojem odlasku u šumu sa kišobranom. Hodamo, trčkarmo, a kiša ne prestaje. Mokro je, blatno, maglovito, ali mi idemo metar po metar do cilja. Tamo smo se pogosti sa savijačama, ručali, popili čaj, i lagano po kiši koja je još pojačala krenuli nazad. Put nazad bio je presmješan. Mokro i sklisko a mi pjevamo iz svega glasa. Mirko i Vesna bili su glavni izvođači  dok smo  Maja i ja bili prateći (refren) vokali. Dolaskom do auta zaključili smo da nam je bilo SUPER i da je prava šteta što nas nije više išlo, ali…..

Sljedeće kolo je  u nedjelju.

Trenerica

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *